Георги Тренчев е новият председател на ОбС-Петрич

11 Април 2017 | 16:58
3 коментара
Общество

Георги Тренчев е новият председател на ОбС-Петрич, съобщава репортер на Pirinsko.com.

На инфарктна сесия провела се днес в Общински съвет Петрич местните парламентаристи избраха Георги Тренчев от групата на ГЕРБ за председател на ОбС.

След тежки дебати съветниците предложиха за избор двама кандидати за председател Георги Тренчев и Пламен Чолаков. Вотът бе таен и протече при предварително избрана комисия с председател адв. Иво Христов, който съобщи крайния резултат: 20 бюлетини за Георги Тренчев 9 бюлетини за Пламен Чолаков и 3 недействителни бюлетин.

Георги Тренчев е новият председател на ОбС-Петрич снимка 1

Освен нов председател в петричкия парламент влезе и нов съветник от групата на ГЕРБ Янко Стоянов. Той положи клетва и стана част от местния общински съвет на мястото на новоизбрания депутат Георги Динев, който изпълняваше и функциите на председател на местния общински съвет.

Добавени коментари

Рози публикува:
12 Април 2017 | 22:13
Зайо Байо започна да прави ремонта на Места чак когато онова келеме Илианчо първо окенза всичко с авариите, а после прибра големите пари за да подмени водопровода като уж щеше да сложи скъпи тръби, пък всъщност мушна набързо един боклук. Чак след като той мина и обрахме каймака нашата група го набутахме Зайко да оправя бакиите и да опира пешкиро.
Места публикува:
12 Април 2017 | 10:18
Идете на ул. Места в Петрич и снимайте какъв ремонт прави общинския съветник Зайо вече една година
Петрич публикува:
12 Април 2017 | 08:17
Младежа Янко-общински съветник/ на сн.№3/,мисля,че не би трябвало да си прави такава прическа,нещо не изглежда нормално.... за политик.Младежа на сн.№5-последната,от ляво на дясно вторият,пък изглежда мн.особено с тези червени очи и зъби,поглед....Само той е така.....

Добавете Вашия коментар

TOP