Георги Георгиев, „Боец”: Ще търсим Делян Пеевски в централата на ДПС! Няма го в парламента, няма го и в х-л „Берлин”

10 Октомври 2017 | 11:18
1 коментара
Общество

Никой не може да каже къде е Делян Пеевски. Няма го в парламента, няма го и в х-л „Берлин”. Ще отидем в централата на ДПС и ще го намерим. Той и управляващите трябва да понесат отговорност. Няма справедливост без възмездие. Тези хора не само трябва да бъдат отстранени от властта, но и да бъдат разследвани. Нека да си платят, защото сега ние плащаме вместо тях.

Това каза лидерът на гражданска организация „Боец” Георги Георгиев пред Фрог нюз. Той и много хора протестираха днес пред Съдебната палата с искане главният прокурор да си подаде оставката. 

Респект и уважение към всички, които ни подкрепиха на протеста. Знам, че не сме малко. Ще дойдат и други да ни подкрепят. Това е само началото. Всички тези хора ми дават кураж да продължа. Съпругата ми каза да действам докрай. Вече се борим за живата си, за нашия и този на близките си. Знаем десетки случаи като моя. Не е решение да се борим поединично. Защото рано или късно ще се сблъскаш, ако не със здравната, то със съдебната система, да речем. Това отново те вкарва в капана на мафията. Трябва да започнем реална битка и да стигнем докрай. Заработи ли съдебната система, ще успеем да изчистим останалите. 

Искам оставката на Цацаров. Нищо друго не искам от този човек, нищо не искам и да му казвам. Приключихме с приказките отдавна. През всичките тези години никой не ни чу. А можехме да бъдем чути. Ние всички плащаме жестока цена на мафията. Ако сега не бъдем чути, ще отстояваме докрай. Следващото ще е взрив. Напрежението в обществото се трупа от години.

Добавени коментари

Ризо Дончев публикува:
11 Октомври 2017 | 05:36
Що не питате Тиквата къде е.? Знае,гарантирано!

Добавете Вашия коментар

TOP