Георги Динев, ГЕРБ: Създали сме добър екип, който ще докаже и оправдае доверието, гласувано ни от избиратели в областта

20 Май 2017 | 09:39
0 коментара
Политика

Всички народни представители от ПП ГЕРБ – Благоевград сме един добър екип, който ще работи за решаване на проблемите в областта. Това каза на пресконференция Георги Динев, народен представител в 44-то Народно събрание и член на Комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление, и Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта. 

 „Убеден съм, че с работата си в тези комисии ще бъда полезен за целия Благоевградски регион. Въпросът за автомагистрала „Струма“ е свързан именно с една от тях. В комисията по въпросите за децата, младежта и спорта пък мисля, че сме длъжници на целия регион. Смятам, че с моята работа в Комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление и Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта ще бъда полезен“, посочи Динев.

Той отбеляза, че на днешния 19 май се навършва точно 1 месец откакто официално е положил клетва като депутат, заедно с останалите народни представители от ПП ГЕРБ – Благоевград. Динев изрази надежда, че представителите на медиите в региона също ще бъдат активни, като ги уведомяват за важни проблеми, които изискват вниманието на парламента. „Имам опит в управлението на общините, тъй като съм бил председател на Общински съвет – Петрич. Смея да твърдя, че имам необходимия опит, свързан с проблемите, които неминуемо ще възникнат в работата и на комисиите, и на Народното събрание като цяло“, подчерта Динев.

Според него, още от първия ден на работа народните представители от Благоевградска област от ПП ГЕРБ са създали един добър екип и изрази надежда, че ще продължат да работят така и занапред.

„Разбираме се, говорили сме и с Даниела Савеклиева, която има доста по-голям опит като народен представител от нас. Тя ни помага още от първия ден и се надявам, че благодарение на този добър екип, който сме създали в най-скоро време ще докажем, а и ще оправдаем доверието, което са ни гласували нашите избиратели от Благоевградска област“, каза още Динев./Фокус

Добавете Вашия коментар

TOP