Георги Андонов: Правителството доказа, че спазва предизборните си обещания с реализирането на Националната програма за енергийна ефективност

26 Януари 2015 | 18:22
0 коментара
Общество

Реализирането на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради беше един от най-важните приоритети в предизборната програма на ГЕРБ. Това заяви пред ‘‘Фокус’’ Георги Андонов, народен представител от ГЕРБ в 43-тото Народно събрание.

„Мисля, че ефектът наистина е неоспорим, защото само по време на предизборната кампания, когато говорихме за саниране на панелни блокове и жилища, хората поглеждаха с недоверие и мислеха, че това е химера и никога няма да се случи, а вече сме на ниво в което очакваме решение на Министерски съвет за стартиране на тази програма“, каза още Георги Андонов.

Народния представител изказа своята благодарност към екипа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството, за това че още преди 100-те дни на това правителство тази програма вече е стартирала и започва да се реализира.

„Това е много похвално за Министерството на регионалното развитие и благоустройството, надявам се, че втората година ще стартираме и нови проекти. Мисля, че реализирането на тази програма ще има голям ефект за ПП ГЕРБ, надявам се и хората да го осъзнаят“, каза още Георги Андонов.

Добавете Вашия коментар

TOP