Генерална репетиция за волейболистите преди старта на Световното

01 Септември 2018 | 01:37
0 коментара
Спорт

Мъжкият национален отбор по волейбол се изправя срещу Египет в двустранната игра в понеделник, 3 септември. Срещата е от 18:00 часа в Двореца на културата и спорта във Варна и е открита за феновете. Проверката е генерална репетиция за селекцията на Пламен Константинов преди старта на Световното първенство, на което сме домакин заедно с Италия. Във вторник "лъвовете" отново ще премерят сили с Египет.

България ще изиграе срещите от първата фаза в морската ни столица между 9 и 18 септември. Състезателите, водени от селекционера Пламен Константинов се изправят срещу Финландия (9 септември), Иран (13 септември), Пуерто Рико (14 септември), Куба (16 септември) и Полша (18 септември). Положителни резултати пращат България във втората фаза в „Арена Армеец“ в София между 21 и 23 септември. По същото време във Варна ще се водят други звездни волейболни сблъсъци, водещи към финалите в Торино и най-желаната волейболна купа.

Битки към трофея ще се водят от 12 до 18 септември и в русенската „Арена Монбат“. В Русе ще пристигнат някои от най-силните волейболисти в света, като по време на първата фаза край Дунав ще показват умения звездите на Бразилия, Франция, Канада, Холандия, Китай и Египет.

Билети за Световното първенство по волейбол могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim, на www.eventim.bg, както и от официалната страница на първенството: italy-bulgaria2018.fivb.com.

Добавете Вашия коментар

TOP