Гастроентерологично заболяване прикова към легло бившият зам. - областен управител и екслидер на БСП в Петрич Димитър Капитанов

07 Септември 2017 | 19:05
0 коментара
Общество

Болки в стомаха измъчват от дълго време бившият зам. областен управител и екслидер на БСП в Петрич Димитър Капитанов. Болничните листове на работното му място във „ВиК” Петрич валят един след друг, а от Капитанов няма и следа.

Запознати шушукат обаче,че той е по – здрав от всякога и въобще не е болен. По думите на наши източници, с постоянното му представяне на болнични листове само отлага отстраняването си от работа във „ВиК” в южната община.

В разговор пред свои близки наскоро, Димитър Капитанов дори доверил, че след изтичането му на поредния болничен, възнамерява да ползва натрупаните си платени отпуски, както и неплатени такива, които му се полагат по закон.

Според негови приятели от БСП, които го познават от дълго, той в действителност е болен. Те твърдят, че Д. Капитанов имал сериозни проблеми със стомаха още преди години и дори бил опериран. Приближените му не изключват вероятността той отново да е обострил заболяването си на нервна почва.  

Заради маневрите с болничен, отпуска и пак болничен, с вързани ръце и наникъде остава и управителят на „ВиК” дружеството в Петрич Ивайло Христов. По този начин, той нито може да освободи Капитанов и да назначи друг служител на неговото място, който да поеме неговите ангажименти, нито пък може да разчита на него.

Екипът ни потърси Д. Капитанов за коментар, но той не отговори на повикванията по телефона си.

Медията ни предоставя правото му на отговор по темата, когато реши. 

Добавете Вашия коментар

TOP