Гаргата от Разлог преби съдружник на "Титан" заради потрошеното му "Ауди" А8 пред заведение в столицата

30 Март 2014 | 15:24
0 коментара
Криминално
Гаргата от Разлог преби съдружник на Титан заради потрошеното му Ауди А8 пред заведение в столицата

Бившият съсобственик на ЦСКА и съдружник в "Титан" Димитър Борисов е помел с колата си 7 паркирани коли пред нощен клуб в столицата.

Инцидентът е станал на 27.03.2014 година около 03:00 часа на ул."Крум Попов", където лъскавите лимузини били паркирани пред лъскавото столично заведение "Марая". Димитър Борисов е напуснал местопроишествието и обяснил чрез приближен до него журналист, че е в Италия.

Прокуратурата, обаче разкри, че той е излъгал. И алибито му рухна.

Оказа се, че по време на мелето, Борисов се е врязал и в лъскавото "Ауди" А8 на криминално проявеният Атанас Мечев по прякор Гаргата, който е от Разлог и е работел за Таки. След като видял, че луксозната му лимузина е пострадала, Гаргата скочил като торпедо от заведението, излязъл на улицата и без много да му мисли пребил жестоко  бизнесмена, твърдят очевидци.

Нанесените щети от сблъсъка възлизат на 10 100 лева, сочи експертиза на Софийската градска прокуратура. Утре Борисов е извикан на разпит при магистратите. Потърпевшите от действията му се надяват, че прокурорите ще си свършат работата и ще въздадат справедливост.

Очаква се и компания "Армеец", при която са застраховани два от ударените коли да заведе дело срещу Борисов за възстановяване на пораженията.

Добавете Вашия коментар

TOP