Гаргата и наркодилърите от Банско и Разлог остават в ареста

07 Юни 2016 | 15:31
3 коментара
Общество
Гаргата и наркодилърите от Банско и Разлог остават в ареста

Специализираната прокуратура повдигна обвинения на петима участници в организирана престъпна група за разпространение на наркотици на територията на територията на Банско, Разлог и София.

Те бяха задържани при специализирана операция на ГД "Борба с организираната престъпност" на 6 юни, под ръководството и надзора на Специализирана прокуратура.Обвинения са повдигнати на Атанас Георгиев Мечев – "Гаргата", като ръководител на групата, както и на участниците Ивайло Говедарев, Николай Загорчин - Зъгата, Славчо Джупанов - Малията и Христо Г. Според събраните до момента доказателства, групата е действала на територията на Банско, Разлог и София.

Разпространявали са предимно кокаин и марихуана. Дилърите от групата са получавали наркотичните вещества в столично заведение, като предаването на дрогата не е ставало от ръка на ръка. Пратките с наркотици били оставяни на маса в заведението и прибирани от съответния член на групата, информираха от Специализираната прокуратура.

При задържането на участниците в групата у двама от тях са намерени количества кокаин. Събрани са и множество други доказателства, разкриващи престъпната им дейност.

С постановления на прокурор от Специализирана прокуратура на петимата е наложено прокурорско задържане до 72 часа.

На 8 юни 2016 г. в Специализирания наказателен съд ще бъде внесено искане за налагане на мярка за неотклонение "Задържане под стража" за всеки от тях.

ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ ПОДРОБНОСТИ ЗА АРЕСТИТЕ И ДЕЛОТО В PIRINSKO.COM!

Добавени коментари

Гаргата публикува:
08 Юни 2016 | 10:07
Пей сърцеее Жегата Пак Доиде.Кой сега еее номер 1
Bansko публикува:
07 Юни 2016 | 19:48
Kmeta e pri jena ti hodi vij
Bravo публикува:
07 Юни 2016 | 18:00
Nali i vie im natopihte tqhnite momcheta i Risioviq go zadarjaha...sega i te vi go vrashtat...prodaljavaite taka da si se mahate sami....pravite dobro za sichki

Добавете Вашия коментар

TOP