Футболистът от Гоце Делчев Димитър Макриев с най-голяма заплата в Арда

23 Октомври 2018 | 09:27
0 коментара
Спорт

Нападателят Димитър Макриев е футболистът с най-ви­сока заплата в Арда Кърджали, разбра „Тема Спорт“. Той е ед­но от последните попълнения, като има и най-богата визитка зад гърба си. Възнаграждението му надхвърля това на доста футболисти дори и от елита.

За последно у нас той носи екипа на Левски, а преди да дой­де в Кърджали, риташе за кипъ­рския Неа Саламина, където за­писа 92 мача и 30 гола. В кариерата си роденият в Гоце Делчев нападател бе част и от италианския Интер, Марибор в Словения, израелския Ашдод Ирони и Криля Советов в Русия.

От нача­лото на кампанията във Втора лига той вече има 6 попадения с екипа на Арда.

Клубът е с най-високия бюд­жет във втория ни ешелон и с най-високите премии. За победата над Локомотив София в „Надежда“ наскоро иг­рачите са взели по 1500 лева. При гостуването на Монтана е бил обявен още по-висок стимул, но мачът завърши 0:0 и иг­рачите не успяха да го зарабо­тят. Всичко в Арда се изплаща на уречения ден и час, довериха от клуба.

В близките дни тимът може да се сдобие и с още един спон­сор. Почти сигурно неговото лого ще е на екипите. В момен­та там няма надпис на нито един рекламодател. В най-ско­ро време от клуба ще обявят подписването на спонсорския договор.

В следващия кръг Арда прие­ма Царско село в дербито на 12 кръг. Столичани са лидери, а кърджалийци трети на 8 точ­ки зад тях. Не е изключено още за този мач на екипите да стои логото на новия спонсор. Очаква се при успех играчите да получат завишени бонуси.Пирин спорт

Добавете Вашия коментар

TOP