Футболистите на ФК „Банско” стартираха подготовка за пролетния полусезон

14 Януари 2019 | 19:34
0 коментара
Спорт

Футболистите на ФК „Банско” стартираха подготовка за пролетния полусезон, по традиция с водосвет за здраве и успех.

Третодивизионният Банско стартира зимната си подготовка с 20 футболисти, като безспорно най-интересното име сред тримата нови е това на вратаря Абди Абдиков, който идва от регионалния съперник Пирин (Разлог). За него това ще бъде втори период с екипа на козлите. Преди тренировката беше отслужен водосвет за здраве и късмет от отец Георги Касапинов. На самото занимание присъства и Георги Икономов – кмет на курортния град.

Другите нови попълнения в отбора на старши треньора Димитър Крушовски са защитникът Костадин Слаев, който се връща от ЦСКА 1948, и аматьорският национал Симеон Вешев от Чавдар (Етрополе). Единственият напускащ е вратарят Петър Начев, който се премести във втородивизионния Кариана (Ерден). От 21-и януари до 1-и февруари банскалии ще бъдат на лагер в Сандански за 12 дни и там ще бъде основната част от зимните им контролни срещи.

На 23-и този месец е първата проверка срещу юношите до 19 години на Пирин (Благоевград), а на 29-и е проверката със Струмска слава (Радомир). През февруари са проверките с Беласица (Петрич) на 2-и февруари, на 6-и февруари с Добруджа, на 9-и февруари с Миньор (Перник) и на 13-и с първия отбор на Пирин (Благоевград). За последната контрола на 16-ти февруари се търси противник от съседна Македония.Пирин спорт

Добавете Вашия коментар

TOP