Форум за информиране и мотивиране на бъдещи предприемачи в Разлог

21 август 2018 | 16:54
2 коментара
Форум за информиране и мотивиране на бъдещи предприемачи в Разлог

Събитието е по проект „Комплексна подкрепа за успешен бизнес старт в Югозападна България“ с финансиране от Европейския социален фонд чрез Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 на Бизнес инкубатор –Гоце Делчев, Център за подпомагане на предприемачеството в партньорство със Сдружението на Югозападните общини.

Обучението и консултирането за включените участници е безплатно, разходите се покриват в рамките на бюджета от проекта.

Основната цел на проекта е повишаване предприемаческите компетентности, знания и умения и подкрепа за стартиране на реален и жизнеспособен бизнес.

Обучението и консултирането е за мотивирани участници: безработни лица, неактивни или работещи, в т.ч. младежи до 29 г, жени, хора с увреждания, хора в активна трудова възраст, заети, но с желание да започнат свой бизнес или да се подготвят да управляват бизнес.


Гербчев Геи публикува:
23 август 2018 | 20:55
Да си ебете мамата Гейчева алчна, дано се напъните вече с пари, да се нядете и да престанете да убивате тоо грешен народ!
Млад преприемач. публикува:
22 август 2018 | 00:19
Немате срама, немате морал, кои са бе тия "млади предприемачи" далавераджиите Ване Стойчев, Дуфи, Боби Рачев, Вальо Татарсчи - Вънджов, язовецо и даже "безработния" син на кмето медуза. Тава са младите """предприемаче"""" жалки, долни крадци в тава тъпо западнало село. АМА ВИДИ ВИ СЕ ВЕЧЕ КРАЕ, САМИ СИ ГО ТУРХИТЕ, ГРОБОВНИЯ ВИ ГОСПОДАР..... ТОЙ ЧЕ ВЕ ДОВРАВШИ ДА ЗНАЕТЕ!!!!

Добавете Вашия коментар!