Фолкън и Хоук Банско ще участват на турнир в Словения

13 Октомври 2017 | 22:59
0 коментара
Спорт

67 български състезатели в различните групи (деца, юноши, девойки, младежи, жени,мъже и ветерани) от осем български клуба по Таекуон-До ITF ще участват на Slovenia OPEN, който е от най-висока категория европейски клубен турнир.

 Шампионатът е през уикенда (14-15-ти октомври) в град Велене. Цялата родна делегация наброява над 90 човека, като освен състезатели ,треньори, лекари и  рехабилитатори, страната ни ще има свои представители при съдиите и официални гости.

Родните ни таекуондисти са селектирани от тимовете на “Фолкън“(Благоевград),“ Холк” (Банско), “Калоян-Ладимекс“ (Перник), “Один оптикс“ (Панагюрище), “АБЦ“ (София), “АСТК“ (Пловдив), “Асеновец“ (Асеновград), и “Тервел“(Севлиево).  Турнирът е в две дисциплини – спаринг и форма, а за да се избегне излизането на българин срещу българин в жребия, всички наши са в един отбор – Bulgaria Team. Фолкън ще участва с 10 човека във Велене, а Хоук Банско с 3-ма състезатели.

В надпреварата се очакват да участват отбори от над 20 държави, като според предварителните заявки общия брой на състезателите ще бъде близо 700 души.Пирин спорт

Добавете Вашия коментар

TOP