Фюри се отказа от титлите, за да бори депресията

13 Октомври 2016 | 08:56
0 коментара
Спорт
Фюри се отказа от титлите, за да бори депресията

Все още световният шампион в тежка категория Тайсън Фюри официално ще освободи своите титли, за да "се концентрира напълно върху медицинското си лечение". Това стана ясно от изявление на промоутърите на британския боксьор.

"В момента не съм в състояние да защитавам (титлите), заради което взех тежкото и емоционално решение официално да се откажа от моите ценни титли, пожелавам всичко най-добро на следващите претенденти", сподели самият Фюри.

 

От своята победа над Владимир Кличко през ноември 2015, Фюри не се е качвал на ринга като вече на два пъти отлага реванша срещу украинеца.

Само преди няколко дни пък той разкри, че страда от депресии и мисли за самоубийство и призна, че е употребявал кокаин. Той дори обяви, че се оттегля от бокса, след което опроверга думите си няколко часа по-късно.

Малко след обявяването на решението да се откаже от титлите си, Фюри публикува съобщение в Туитър, което отново говори за депресия: "Татко, помогни ми отново да намеря пътя", към което добави и видео от песента "Вино във вода" на Т. Греъм Браун.

Добавете Вашия коментар

TOP