Феновете на ЦСКА вече мислят за дербито с Левски, готвят ад за "сините"

21 Септември 2017 | 21:46
0 коментара
Спорт

Феновете на ЦСКА вече мислят сериозно за предстоящото Вечно дерби с Левски. Двубоят между двата тима от 13-ия кръг на Първа лига по всяка вероятност ще се изиграе на 21 октомври (събота) от 16:00 часа на "Васил Левски".

Въпреки, че има 1 месец до въпросната среща, "червените" привърженици подеха кампания за набиране на средства за сблъсъка. "Армейците" готвят неповторима, както самите те пишат, хореография по трибуните, с която се надяват освен да помогнат за успеха на своите любимци, но и да бъдат по-впечатляващи в сравнение със "сините" си противници.

Ето какво пишат от фен клуб "Сектор Г":

Армейци,

От днес стартираме кампания за набиране на средства за дербито с подчовеците от "Виваком Арена". Вече сме готови с идеите, остава реализацията! Целта, която сме си поставили, е 10 000 лв. Тази сума ще стигне напълно, за да закупим всичко нужно за изпълнението на замислените цели.

През миналия сезон с общи усилия успяхме да реализираме няколко запомнящи се хореографии, които направиха впечатление на много хора не само у нас, но и по света. От началото на настоящия се опитваме да разнообразим този аспект от представянето ни, внасяйки иновативни идеи, които биват изпълнявани за първи път у нас. Бъдете сигурни, че и този път ще се постараем всички да втренчат погледи в "Сектор Г", а за представянето ни да се говори седмици след мача! 

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!

В официалния сайт на ЦСКА пък са посочени начините, по които всеки желаещ може да дари средства за инициативата. 

БЛИЦ-СПОРТ

Добавете Вашия коментар

TOP