ФЕНОМЕН: Синът на Петканови с 60 хил. фенове в Инстаграм /СНИМКИ/

07 Февруари 2019 | 13:23
0 коментара
Любопитно

Габриел, синът на Александра и Даниел Петканови, се очертава новата БГ-сензация в "Инстаграм". Часове след раждането, щурите му родители му направиха профил в социалната мреща, а само седмица по-късно бебето има толкова последователи, колкото някои плеймейтки с претенции за звезди нямат.

Последователите на Габриел Петканов се поят като гъби след дъжд и с днешта дата са почти 60 хиляди, видя ПИК.

Със скоростта, с която невръстният Габриел набира фенове, най-много до 3 седмици ще надмине баща си, чийто профил е със 176 хил. последователи. Тези на Александра са с почти 100 хил. повече. 

Вече за никого не е тайна, че целта на създаването на профил на Габриел, е новият бизнес на родителите му. След падането от екран на "Часът на Милен Цветков" Лудия репортер вече няма доходи от телевизията и с жена му разработиха инфлуенсърска рекламна агенция. Инфлуенсърите са хора с голям брой последователи и силно влияние в социалните мрежи.

През своите профили и пред огромната аудитория, която ги следва, Петканови изкарват пари, като рекламират различни брандове и стоки. В рекламен се очаква да се превърне и профилът на Габриел.

Добавете Вашия коментар

TOP