Фейсбук акция срещу ЧЕЗ : Загасeте лампите на 3 март!

03 Март 2018 | 17:26
3 коментара
Общество

Акция „Загаси лампите! Да ЧЕЗстваме националния празник като българи!“ набира скорост във фейсбук.

Призивът, който се разпространява е, на 3 март в 19 часа всички да загасим осветлението. Целта е да покажем отношението си към сделката за ЧЕЗ, обясняват организаторите, които се определят като Гражданска надпартийна инициатива.

Според изследване на Галъп интернешънъл 72% от българите намират за неморална и неприемлива сделката, при която никому непознатата допреди седмица Гинка Върбакова купи бизнеса на ЧЕЗ в България.

Фирмата Инерком груп, с която тя направи това има едва 90 000 лева активи и отчита 11 000 лева загуби за 2016 г., пише Offnews.

Веднага след огласяването на сделката енергийният министър Теменужка Петкова подаде оставка. Тя отрече да е кумувала на Гинка Върбакова, но призна, че се познават от 20 г.

Добавени коментари

щее па тава се публикува:
03 Март 2018 | 18:35
Време е да им дръпнем бушонена тия горе, щее се направаа на кабадалии. И да вномаваа с чувалето с бюлетини и протоколи, оти тоа пач че има побоища. герб и патреотето в казане
Поданик публикува:
03 Март 2018 | 18:21
Добър подарък на българина по случай националният му празник - задкулисна продажба на отрасъл с национално значение!Чудя се след още 140 години ли ще честваме свободата си от такива управници.Не ние де - нашите правнучета. Най-болното е,че "ТЕ ВСИЧКИ НЕ СА ЗНАЕЛИ".И още по-болно е,че ни правят на малоумници.Ама и такива сме де! Щом ги търпим и преизбираме.
Мнение публикува:
03 Март 2018 | 18:02
Не!Не! Не,че г-жа Гинка Върбакова е купила ЧЕЗ!Ние не може да познаваме бизнесмените на България кой с какво се занимава,кой с капитали борави,честни или не честни.Дали е Гинка,дали е Тинка,или Делян,или Теменужка...Все ми е едно.ЗАЩО В ТАЯ ЗАГУБЕНА СТРАНА /не държава-такава няма/ ВСИЧКО СЕ ВЪРШИ НА ТЪМНО?Всички преди избори обещават какво ли не,а когато ги набутаме по високите етажи-всичко забравят!С кое не е така?Банскалия съм и съм ЗА ВТОРА КАБИНКА!НО и там се работи на тъмно!Станахме роби на Цеко Георгиев /от Кипър/.Пита ли ни някой преди години дали е добре да се продаде енергетиката на чуждестранни фирми,или пък митническият контрол на кои беше там-Краун енджълс ли бяха ?Аман!За това ли ви избираме бе,ИДИОТИИИ?!?!За да ни продавате на тъмно!

Добавете Вашия коментар

TOP