Фадрома и миниван на благоевградската фирма Пиринстройинжинеринг са в епицентъра на тежката катастрофата край Симитли

26 Септември 2017 | 10:40
0 коментара
Общество

Фадрома и миниван на благоевградската фирма Пиринстройинжинеринг са в епицентъра на катастрофа станала тази сутрин на третокласния път между Симитли и Железница, където пострада тежко 28-годишен мъж. 

Около 7:30 часа тази сутрин миниван "Фиат" на благоевградската строителна фирма Пиринстройинжинеринг самокатастрофира на стария път от село Железница за град Симитли. Автомобилът при влизане в завоя поднася, отклонява се надясно и се блъска в ската. Водачът вика фадрома, която да го изтегли. Инцидентът станал на десен завой в районна старата жп-гара на изхода на село Железница в посока Симитли.

За инцидента и последвалото изтегляне на самокатастрофиралия автомобил, който след като се блъска в ската и застава напряко на част от пътното платно, не е уведомена полицията.

Така районът не е отцепен или сигнализиран. Инцидентът става на мокра пътна настилка и дъжд.

Малко след 8 часа лек автомобил Опел, идващ откъм село Железница се врязва във фадромата и завърта в обратна на движението си посока. Пострадал по неофициална информация е водачът на самокатастрофиралия автомобил. Той е транспортиран и приет тежко състояние в реанимацията на МБАЛ-Благоевград.

От втория автомобил за щастие няма пострадали. Инцидентът се изяснява от служителите на Второ РУП-Благоевград. 

Добавете Вашия коментар

TOP