Фабрика за медицински консумативи отворя врати следващия месец в Катунци

15 Май 2019 | 19:46
1 коментара
Бизнес

Модерна фабрика за производство на медицински консумативи в санданското село Катунци ще отвори врати следващия месец.

Тримата инвеститори от Египет в близките дни ще пристигнат в селото. В момента се провеждат интервютата за наемане на работници. Строителните работи започнаха през 2014 година.

Първоначално ще се наемат около 100-150 души, а на по-късен етап, след около 2 години, в завода ще работят най-малко 300 души, обещават инвеститорите.

По-голямата част от произвежданите медицински консумативи ще се изнасят в чужбина, но ще се зарежда и родният пазар. Производственото помещение е на площ от 6 декара.

Целият имот е 33,5 декара.

Само за строителството тримата египетски съдружници са похарчили 2 милиона евро. Общият размер на инвестицията е 6-7 милиона евро.

Добавени коментари

88 публикува:
17 Май 2019 | 10:37
НАЙ.ПОСЛЕ ДА СЕ СЛУЧИ НЕЩО ХУБАВО В КАТУНЦИ! тОВА ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ НЕ СЕ ДЪЛЖИ НА МЕСТНАТА ВЛАСТ. ЕДНА УЛИЦА НЕ Е АСФАЛТИРАНА! ПЪТУВАЩИТЕ КЪМ СЕЛО ЗЛАТОЛИСТ ТРОШАТ КОЛИТЕ СИ НА ПЪТ КЪМ МАНАСТИРА И НИКОГА НЕ СЕ ВРЪЩАТ ПОВЕЧЕ! ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ ТОЗИ ПЪТ Е ТРАСИРАН ОЩЕ ПРИ ТОТЕВ, НО УВИ- ТОВА СЕ ЗАБРАВИ! ИДВАТ ИЗБОРИ ! С КАКВИ ОЧИ ЩЕ ОТИДЕТЕ, ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ, ДА ИСКАТЕ ПОДКРЕПА ОТ ХОРАТА?

Добавете Вашия коментар

TOP