Евродепутатът Илхан Кючюк и кметът на Белица Радослав Ревански откриха детска площадка в Кузьово

20 декември 2015 | 12:47
0 коментара
Евродепутатът Илхан Кючюк и кметът на Белица Радослав Ревански откриха детска площадка в Кузьово

Евродепутатът и вицепрезидент на европейските либерали Илхан Кючюк и кметът на община Белица Радослав Ревански откриха за вчера нова детска площадка в с. Кузьово.

Уважаеми съграждани,
Изключително съм радостен, че днес изпълних един предизборен ангажимент, а именно откриването на детския кът в село Кузъово. Благодаря от името на всички жители на евродепутата и вицепрезидент на "АЛДЕ" г-н Илхан Кючюк, който дари детската площадка. Работим неуморно за община Белица със сърце и душа! Това публикува в социалната мрежа Фейсбук Радослав Ревански, кмет на община Белица.

Съоръжението е факт по-малко от два месеца, след като двамата поеха ангажимент за осъществяването му по време на предизборната кампания.

„Дори не бих нарекъл поставянето на тази детска площадка „жест” към вас – това е нещо, което отдавна трябваше да има тук, в Кузьово, във всички малки населени места. По-малко от два месеца след избирането си г-н Ревански демонстрира как трябва да бъде управлявана община Белица – с ясен план, ясно поети ангажименти, изпълнени в кратък срок”, коментира Илхан Кючюк.

По думите на евродепутата и председател на младежката организация на ДПС, очакванията към Радослав Ревански като новоизбран кмет са големи.

„Убеден съм, че скоро ще стане очевидно, че са оправдани – г-н Ревански има подкрепата на ДПС, аз в качеството си на член на Европейския парламент съм готов да съдействам с възможностите, които Европа предоставя, така че в най-скоро време община Белица да бъде община за пример”, коментира още Кючюк.

Евродепутатът Илхан Кючюк и кметът на Белица Радослав Ревански откриха детска площадка в Кузьово снимка 1Евродепутатът Илхан Кючюк и кметът на Белица Радослав Ревански откриха детска площадка в Кузьово снимка 2Евродепутатът Илхан Кючюк и кметът на Белица Радослав Ревански откриха детска площадка в Кузьово снимка 3

Добавете Вашия коментар!