Евгени Минчев попиля гейовете: Повечето от вас са друсани, мързеливи, нехайни, лигли и мрънкала

28 Юни 2015 | 18:00
0 коментара
Общество
Евгени Минчев попиля гейовете: Повечето от вас са друсани, мързеливи, нехайни, лигли и мрънкала

Сред хилядите "за" и "против" вчерашния гей парад в София, думите на Евгени Минчев имат специална тежест. Светският пиар, паркетният лъв и лорд никога не е крил влечението си към собствения си пол, а в началото на месеца дори обяви, че е сгоден за водещия на риалити шоуто „Посрещнете руснаците“ Дмитрий Оскин. Минчев обаче категорично отхвърли парадната показност и дори обяви повечето хомосексуални хора за "друсани, мързеливи и нехайни, лигли и мрънкала".Ето какво написа светският пиар и продуцент

Гейовете сами се поставят в ситуация на малцинство, след като изискват приобщаване и разбиране от останалите чрез демонстрации и паради.

Бих препоръчал не тъпи снимки с гей знамето а подобаващо поведение, което да ги направи неразличими от хората и общо приетите норми. Никой никога няма да възприеме (включително и аз) лакирани нокти, оскубани вежди, лилави чорапогащи (на мъжки крака), нито мяукане вместо говор, нито поведение на разтопен кламер, вместо устойчиво, мъжко поведение, както е определила Природата.

НИКОЙ НЕ ВИ Е ДЛЪЖЕН.

Повечето от вас са друсани, мързеливи и нехайни. Повечето от вас са лигли и мрънкала.

ГЕЙОВЕТЕ САМИ СЕ ОПРЕДЕЛЯТ КАТО МАЛЦИНСТВО и затова ще бъдат третирани като такова преди, по време и след всеки ненужен парад. ПРОСТО ЖИВЕЙТЕ. РАБОТЕТЕ НАРАВНО С ОСТАНАЛИТЕ. НЕ ИЗИСКВАЙТЕ СПЕЦИАЛНО ОТНОШЕНИЕ И ВНИМАНИЕ.

Просто си го издействайте, като не го изисквате със странни демонстрации.

Добавете Вашия коментар

TOP