Ева е поредният Съквартирант, който напусна VIP Brother тази вечер. Певицата беше в номинация с Кулагин и Божана и събра най-малко гласове от зрителите. Ники Кънчев съобщи, че един от номинираните е събрал цели 84% от гласовете, но кой е той остана загадка. „Голямо изживяване беше това“ каза Ева за своето участие и връчи щита на SDI на Ваня, която няма да може да бъде номинирана тази седмица.

Тази вечер номинираните съквартиранти чуха на живо и какви са коментарите, по техен адрес от зрителите на шоуто. Това се случи по време на „Стената на номинираните“, Зрителите можеха да направят своя коментар за някой от тях на Фейсбук страницата на шоуто.

Тримата номинирани чуха както положителни коментари по свой адрес, така и негативни. След това останалите Съквартиранти коментираха коментарите на зрителите и ги анализираха.

Тази седмица Съквартирантите ще разполагат с 0 лева бюджет, след като седмичната им мисия „Утопия“ беше обявена за неуспешна заради Кулагин, който отново саботира останалите. Как ще преживяват участниците без пари и храна ще видим в следващите епизоди. „Трябва да сме общество, но не става“, беше коментарът на Петко за ситуацията.Vesti.bg