Еуфория в белишкото село Краище: Десетки се включиха в състезание по конен спорт с награди осигурени от кмета Радослав Ревански и ДПС

10 Юни 2019 | 17:45
0 коментара
Култура

Днес в село Краище се събраха почитатели на конните спортове и хора със състезателен дух, за да участват в състезания по конни надбягвания и надтегляния.

Наградите осигуряват кметът на Белица Радослав Ревански, бизнесмени и ДПС.

Турнирът се организира в чест на изборната победа на ДПС в община Белица, където бе постигнат рекордно висок резултат – истинско признание за доверието на хората в ДПС, както и послучай празникът Рамазан Байрам.

За да участват в село Краище община Белица дойдоха почитатели на конете и конните спортове от целият регион – Белица, Банско, Разлог, и дори от град Кнежа – област Плевен.

На събитието присъства Сабит Гагъм – зам. Кметът на община Белица, Кметовете на Краище, Горно Краище - Муса Мизур и Бекир Бекир, Салих Дърлев - шеф на общинската фирма, общински съветници от ДПС.

За победителите и участниците са предвидени специални награди осигурени лично от кмета на община Белица Радослав Ревански и ДПС, както и местни бизнесмени почитатели на конните спортове.

Форумът днес е чудесен начин хората да се насладят на състезанията с коне и уменията на участниците, както и да се поздравят със заслужената победа на ДПС в община Белица, която е знак, че посланията на ДПС са разпознаваеми и достигат до хората, които гласуват доверие и убеденост в заложените цели. 

Инициативата на кмета Ревански е и чудесен повод жители и гости на Белица да се съберат в едно от най-развиващите се села в цялата област, да се поздравят за празника Рамазан Байрам и си пожелаят спорни и успешни дни в здраве и благополучие./пирин инфо/

Добавете Вашия коментар

TOP