Ето кои са жертвите на жестокото убийство в Каспичан...

26 Септември 2018 | 17:32
0 коментара
Криминално

Задържаният за жестокото убийство в Каспичан е племенник на възрастния мъж.

Убитият се казва Георги на 81 г. Другите жертви са съпругата му Гула на 70 г., синът Веско – на 46 г. и дъщерята Славка на 48 г.

Убийството е станало на 24 септември.

Племенникът на Георги, който живее в съседната къща, е влязъл в дома на възрастния си роднина Георги и с брадва и нож е извършил убийството. Това стана ясно на извънреден брифинг на директора на ОДМВР- Шумен ст. комисар Ялчън Расим и административния ръководител на Окръжна прокуратура – Шумен Маргарита Георгиева.

Възрастното семейство е намерено на леглото в спалнята, а братът и сестрата – в антрето на къщата. Според разследващите ударите с брадвата и ножа са нанесени в областта на главата. Причината за четворното убийство е спор за имот. Когато тази сутрин разследващите са дошли да отворят къщата, те попаднали на ужасяващата гледка, а убиецът е бил в съседния имот, където е бил и задържан, пише 24 часа.

Уликите водят към него, защото са намерили кървавите дрехи, с които е бил по време на престъплението. Той е задържан, направил е самопризнания и е оказал пълно съдействие на полицията и прокуратурата при разследването. не е психично болен, както се говореше в началото, но е бил употребил алкохол.

Добавете Вашия коментар

TOP