Емисари на Цветанов обикалят Дупница за членска маса на РБ, вербуваха и „Мисис България 2015” Стойка Николова

03 Декември 2020 | 18:43
0 коментара
Политика

"Мисис България 2015” Стойка Николова от Дупница е получила предложение за членство в партията на Цветан Цветанов „Републиканци за България”. Близки до нея съобщиха, че тя вече е част от структурата на партията в общината.

Цв. Цветанов

Репортер на “Струма” се свърза с нея по телефона с въпрос членува ли в РБ, и ако е така, с какво я е привлякъл този политически проект. Николова отговори лаконично: „Да, имам предложение за членство в партията на Цветан Цветанов, но все още го обмислям”.

„Мисис България 2015” в момента работи по проект като психолог в община Дупница. Името й нашумя през 2015 г., когато се пребори с 600 кандидатки и грабна титлата за най-красивата омъжена жена в България.

Тя е поредната оферирана за членство в проекта на Цв. Цветанов в Дупница. Както “Струма” писа, адвокатката Десислава Стойнева, която напусна ръководството и прекрати членството си в ПП ГЕРБ в Дупница, съобщи на страницата си във Фейсбук, че също е получила лична покана от Цветанов да се включи в РБ. Тогава тя отговори, че не желае да участва в уж нова партия, която нарече ГЕРБ-2.

Тези дни в Бобошево са забелязани областният координатор на “Републиканци за България” Иво Чивийски и представители на централното ръководство. Те са търсили съмишленици в малкия град, за да създадат структура, но до момента няма желаещи за политическа изява.в.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP