Експолицейският началник Тома Добрев катастрофира край Разлог

07 Октомври 2016 | 21:37
0 коментара
Общество
Експолицейският началник Тома Добрев катастрофира край Разлог

Експолицейският началник и брат на покойния вътрешен министър Н. Добрев - Тома Добрев, катастрофира край Разлог. При пътния инцидент, станал вчера сутринта, е пострадала 28-годишната шофьорка на другата кола Зл. Илиева от Плевен. Тя пътувала с малко дете с лек автомобил „Рено“ в посока от Банско към Разлог, сблъсъкът станал на разклона за Разлог.

Водач на другия лек автомобил „Опел Корса“ по първоначална информация е бил бившият началник на РУП - Разлог Тома Добрев.

Експолицейският началник е невредим след катастрофата. Той останал на мястото на инцидента, а пострадалата водачка заедно с детето й са транспортирани с кола до филиала за спешна помощ в Разлог. При силния удар Зл. Илиева наранила главата си, има повърхностни наранявания по лицето. След оказаната първа помощ състоянието й е стабилизирано, детето е без наранявания. След лекарския преглед 28-годишната плевенчанка е освободена.

Тома Добрев вече е пенсионер, целият му трудов стаж е преминал като служител под пагон - в армията и полицията. Оттегля се в пенсия от системата на реда през 2010 година, по време на управлението на тогавашния директор на ОД на МВР - Благоевград Йордан Кочев.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP