Експерт: Краят на света ще настъпи на 28 декември 2019 г.

31 Юли 2019 | 17:13
1 коментара
Любопитно

Различни експерти неведнъж са предупреждавали, че краят на света ще настъпи съвсем скоро. Специалистите споделят всякакви версии, част от които звучат повече от фантастично.

Един експерт обаче успя да разшифрова Библията и ако може да се вярва на думите му, краят на света ще настъпи още в края на 2019 година, пише Блиц.

През целия си живот Давид Монтен се занимава с проучване на различни антични писания и стари текстове. Той е сравнил информацията, която е успял да получи сред разшифроването, със съвременни данни, предоставени от астрономите. И е успял да разбере за тайнствено предсказание, което присъства в Библията. Монтен е изяснил, че в Светото писание нееднократно се споменава за страшни катаклизми, които по-рано са се случвали на нашата планета и са били повлияни от небесните тела.

Ако може да се вярва на сметките на Монтен, на 21 декември тази година Земята ще се окаже под много силно влияние на другите планети. Подобно нещо се случва веднъж на няколко хиляди години. Тектонските плочи ще започнат да се разместват. Това ще предизвика силни цунамита и земетресения, както и непрекъснати изригвания на вулкани. Учен изчисли кога ще изригне супервулканът в Йелоустоун и ще затрие Америка В атмосферата ще бъде изхвърлено огромно количество пепел. Слънцето ще спре да огрява Земята.

Големите градове ще бъдат почти напълно унищожени в резултат на мощни земетресения. Това, от своя страна, ще доведе до възникването различни техногенни катастрофи. Всички тези ужасяващи събития ще доведат до гибелта на човечеството. Хората, които все пак ще успеят да оцелеят, ще умрат от студ и глад. Монтен добавя, че апогеят на Страшния ден ще настъпи на 28 декември. Именно на този ден земната обвивка ще се промени завинаги заради новите разломи в тектонските плочи и силните наводнения.

Добавени коментари

20.04.78 публикува:
04 Август 2019 | 15:15
Тоя трябва да смени долара.

Добавете Вашия коментар

TOP