Ексклузивно в Pirinsko.com! Видео разобличи действащи полицаи как подхвърлят наркотици в Мерцедес

17 Април 2018 | 00:31
11 коментара
Криминално

Видео разобличава служители на полицията в Сандански в "гнусна постановка" с подхвърляне на наркотици в лек автомобил "Мерцедес Бенц", собственост на бащата на санданчанининa Костадин Илиев Върсаминов. 

Криминалистите Васил Барутчиев и Венцислав Вангелов в компанията на униформените И. Илиев и А. Стражаков са заснети с дигитален фотоапарат от бившата съпруга на санданчанина в момента на претърсване на лек автомобил "Мерцедес". 

На видеото, което Pirinsko.com публикува се вижда, как полицаят Васил Барутчиев слага наркотиците около предна дясна седалка и показва с пръст на колегата му Венцислав Вангелов, къде да търси, като се вижда, че по време на претърсването няма и поемни лица, освен Костадин Върсаминов и баща му Илия.

Скандалът разтресе полицейските среди през 2012 година, като още тогава записа е предоставен на бившия директора на ОД на МВР - Благоевград Георги Костов, който е назначил вътрешна проверка спрямо четиримата служители на МВР.

Любопитното е, че в безпрецедентният досега случай неволно или не, е въвлечен и съдът в Сандански, който не взема предвид клатушкащите се доказателства на прокуратурата и оставя Върсаминов в ареста с мярка за неотклонение “задържане под стража”. Само след 11 дни при обжалване на мярка за неотклонение в Окръжен съд - Благоевград съдия Красимир Аршинков освобождава Върсаминов от ареста. 

По думите на потърпевшият по-скандалното в случая е, как полицаите са се снабдаили с близо 18 грама наркотични вещества "канабис и амфетамин" приготвени на дози с цел разпространение. Костадин Върсаминов ще заведе дело срещу полицаите участвали в претърсването и ще настоява за отстраняването им от работа в системата на МВР.

а
 

Видео разобличава служители на полицията в Сандански в "гнусна постановка" с потхвърляне на наркотици в лек автомобил "Мерцедес Бенц"

Добавени коментари

Отлично запознат публикува:
17 Април 2018 | 23:47
Как може да вярвате на тоя долен човек. Та той е от криминалния контингент на Сандански. Наскоро хванаха и баща му с незаконни боеприпаси. Той е редовен клиент на РУ Сандански. И това е случай преди 6 години по който РП се е произнесла. Как не те е срам бе пиринско говедо да говориш глупости по медийте за тези полицай. Аз ако съм като тях ще ти заведя едно хубаво дело за клевета. Нещастник. Целия квартал в махалата неиска да те гледа. Доносник долен. Нищо. Господ гледа.......Върсаминче.
Ф публикува:
17 Април 2018 | 17:06
Божидар василев нареди и други хора всички знаят кои са а той се гласи за офицер е така се издигат накои
До Слава Димитрова публикува:
17 Април 2018 | 15:45
За теб всички знаем какви ги вършиш с Карлинков! То на теб по фейса ти личи каква си палавница,но любовника ти хвърли всички в тъча! Хората не могат да повярват,че е лапнал по такава като теб! Евала, явно си много добра в леглото!
Отлично запознат публикува:
17 Април 2018 | 15:44
Дрогата я сложиха Костадин Бакъров и Божидар Василев тогава и набутаха младите момчета да отидат на проверката. И защо не е открита дрогата предната вечер при първата проверка на автомобила на Върсаминов. Защото полицаите не са търсили както трябва,
plamen публикува:
17 Април 2018 | 12:09
Pomiqra kiosev vun redi choveka 4e ebe shterka mu!
бравос публикува:
17 Април 2018 | 09:50
ами ако жена му на този не е снимала сега той щеше да бъде най малко 6 год в затвора от къде на къде тези полицаи са се сдобили с тези наркотици на този въпрос да отговори началника на полицията в сандански.
do hadjiv публикува:
17 Април 2018 | 09:34
hadjiev otstrani nezabavno tezi idioti ili ti si hodi za da se znae ........tova e poshlo
Видео от април 2012 публикува:
17 Април 2018 | 09:13
https://www.blitz.bg/kriminalni/chetiri-chengeta-ulicheni-v-podkhvrlyane-na-droga_news136011.html Открихте топлата вода и глупостите на този човек
6666 публикува:
17 Април 2018 | 09:08
СТаро старооо
ОПААААААААА публикува:
17 Април 2018 | 08:59
Хаджиев какво правим сега като Барукчиев е роднина на твой заместник слага наркотици и е още на работа попитай леля веска чистачката от второ какво да правиш но и тя ще ти го каже че началника е Кьосев много е жалко да нямаш думата и да си началник
Слава Димитрова публикува:
17 Април 2018 | 08:24
Скоро и мен ще ме разобличат, чрез видеофайл как прелюбодействам на мъжа си в работно време по бюра и диванчета на полицейски началници! За мен няма лоша реклама,всичко е истина!

Добавете Вашия коментар

TOP