Ексклузивно! Полиция и пожарна на крак заради сигнал за бомба на бул. "Диимтър Солунски" в Благоевград!

28 Декември 2017 | 12:22
2 коментара
Криминално

Благоевградчанин вдигна на крак пожарна и полиция със съмнение за бомба.

Пред екип на медията ни той разказа, че по – рано тази сутрин, закупил тенджере за 45 лв.от уличен търговец с руски акцент в района на Кауфланд в Благоевград, сложено в кашон.

„Взех тенджерето с кашона, качих се в колата и тръгнах да излизам от града. В един момент обаче се замислих и раших, че в кашона като нищо вместо тенджере, може да има сложена бомба, тъй като, когато взех покупката не отворих да видя. Уплаших се, спрях автомобила в района на бензиностанция ОМВ, извадих кашона от колата и веднага подадох сигнал. Първо дойде пожарната, 20 минути по – късно пристигна и полицията. Отцепиха целия район. Сега ме обвиняват, че съм подал фалшив сигнал за бомба, а аз просто имах най – добри намерения да предупредя за евентуална опасност” каза потърпевшия.

В момента, той е в полицията, където дава подробни обяснения на сучилото се.

Районът между фабрика КФМ и "Пиринско пиво" в Благоевград е отцепен за оглед.

Очаквайте подробности! 

Добавени коментари

Остави я! публикува:
28 Декември 2017 | 13:52
Тя е с маниакална шизофрения-раздвоена самоличност.Пише си сама коментарите .Един път така ,другия път иначе!И в семейството и не я искат ,заради проблема който е изградила .Съжаляваме я ,но не можем ,да бъде принципни в нейното леко поведение.
ииииии,бре! публикува:
28 Декември 2017 | 13:03
я ,виж ,ти !Тоя сайт измества ,другия .Но това се предполагаше.Не можеш да бълваш лъжливи новини ,и нищо друго ,освен неправилно паркирани коли по улиците.Хроники ,които се пишат ,от немай къде ,без имена ,защото Силва така е наредила ,да няма проблеми с правосъдието.Дерзайте ,вие сте на ход!Тази преписвачка ,за това заслужава.Тя е с голямо самочувствие, но без покритие!Сайтът и е замиращ,и никой не го чете вече заради системните простотии ,които се публикуват в него.

Добавете Вашия коментар

TOP