Ексклузивно! Кметът на Белица Радослав Ревански "падна" в капана на любовта, управникът вдига тежка сватба до края на годината

05 Септември 2017 | 17:01
2 коментара
Хайлайф

Стрелите на Амур пронизаха сърцето на белишкия кмет Радослав Ревански, разбра репортер на Pirinsko.com.

Сигурни източници на медията ни довериха, че той и изпепеляващо красивата му половинка, която живее и работи в София, дори вече са сгодени и са в трескава подготовка за сватбата, която пък се очаква да стане факт до края на годината.

Екипът ни завари Радослав Ревански на почивка в Гърция заедно със жената на живота му. Пред нас, той потвърди новината, но не пожела да разкрие подробности около щастливото събитие белязало живота му.

„Информацията вие абсолютно точна и вярна. Правилно сте разбрали, вече съм сгоден и съм изключително щастлив. Годежът се състоя в тесен семеен кръг, бяха само най – близките ни хора. Дамата до мен е невероятна, обичам я безкрайно много, повече подробности за връзката ни ще оповестя до дни”, лаконичен бе кметът.

Близки приятели от обкръжението на Радослав Ревански заявиха също така, че любовта застигнала управника на планинското градче съвсем случайно.

„Той е като омагьосан, любовта им е голяма. Отдалече им личи, че двамата се обичат много. Все са заедно, за всяко нещо се допитват един с друг. Изключително красива млада двойка, дай боже щастието им да е вечно и да бъдат благословени с много деца”, казаха те. 

Добавени коментари

ss публикува:
07 Септември 2017 | 11:11
Тоя е ляв бе............кви са тия камуфлажи.....хахаха
Бабяк публикува:
05 Септември 2017 | 22:25
Да ви го начукам и на двамата

Добавете Вашия коментар

TOP