Ексклузивно! Какво се случва с Любо Пенев, Стойчо Младенов и ЦСКА?

19 Май 2018 | 09:16
0 коментара
Спорт

Темата „кой ще е новият треньор на ЦСКА” буквално взриви феновете и социалните мрежи. Появиха се какви ли не варианти – сърбин, македонец, португалец, както и български имена.

В Борисовата градина пазят пълно мълчание – нормално. Всеки ден не се избира нов треньор. И то на клуб от ранга на ЦСКА.

Информацията е оскъдна, но БЛИЦ ще ви предостави тази, с която разполага, а тя е следната.

Любослав Пенев сам е потърсил контакт с шефовете на ЦСКА в желанието да се завърне на „Армията”. След няколко неуспешни опита той е имал разговор с босовете. Но е поставил две условия, които засега не могат да бъдат удовлетворени. Първо – поискал е висока заплата. Второ – отново е настоял да доведе свой екип, включително и кондиционен треньор. В тази връзка Любо е обявил, че не иска да работи с настоящия наставник по физическата подготовка Томас Нойберт. От ЦСКА отсекли, че немецът при всички случаи трябва да остане, защото са доволни от работата му.

Любопитното е, че преди време, когато Пенев отново бе спряган за горещия пост в Борисовата градина, условието му беше същото.

Любо обаче все още не е отпаднал като опция.

Наши източници разкриха, че Стойчо Младенов също е сред вариантите за треньор на ЦСКА. Тук обаче има голяма пречка. Екзекутора на Ливърпул има договор с Кайсар до края на декември. И за да бъде прекратен контрактът, трябва да се плати неустойка. Която не е малка. 

Младенов обаче също не е отпаднал като опция.

В плановете на „червеното” ръководство има още два варианта – единият е също българин и е доста интересно име, но се пази в пълна тайна. Другият е чужденец, ръководил силен отбор от средноевропейска страна.

Уточняваме, че ситуацията в ЦСКА се променя не с дни, а с часове. Нищо чудно да има развитие скоро. Очаква се през следващата седмица името на новия треньор да бъде известно и публично обявено.
МИХАИЛ ДОКОВ/БЛИЦ СПОРТ

Добавете Вашия коментар

TOP