ЕКСКЛУЗИВНО! ДОСТ превзе ДПС в Гърмен

02 Март 2020 | 13:04
3 коментара
Политика

Втори ден електоратът на ДПС в неврокопско е в потрес от избирането на новия общински лидер в община Гърмен.

Недоволството е предизвикано заради бившия лидер на ПП ДОСТ Ахмед Вранчев, който тази събота бе избран за общински лидер на ДПС в Гърменско.

Вранчев спечели само със 7 гласа преднина пред Али Авдиков, който временно ръководеше общинската партийна организация на движението за права и свободи.

25-годишният Ахмед Вранчев е част от екипа на кмета Феим Иса и е заместник-кмет на община Гърмен по хуманитарните дейности и европейски програми. Вранчев е политолог, бивш партиен ръководител на ДОСТ, а днес развява байрака на ДПС.

Припомняме, че Феим Иса веднага, след като бе избран за кмет на Гърмен обяви, че не смята да предприема каквито и да е кадрови промени само заради самите промени, защото това ще доведе до сътресения в Общинската администрация, както и че щял да даде на всеки служител и началник в общината шанс да се докаже с работата си. Дни след изборите обаче Ахмед Вранчев бе вкаран в ръководството на общината, като временно изпълняващ длъжността заместник-кмет. 

Новият лидер на ДПС няма шанс да сплоти и възроди общинската структурата на ДПС в Гърменско. Той е политически труп, предал партията на почетния председател д-р Ахмед Доган, коментират пред медията жители на община Гърмен.

Припомняме, че преди близо 3 г. Ахмед Вранчев бе кандидат-депутат в листата на партия ДОСТ, която от основаването си сочи за свой основен враг партия ДПС.

Рамо до рамо с Мехмед Хаджи, Наазим Мусанков, Мехмед Газинов, Нурвед Ел Хюсеин, Исмаил Джинджи, Шабан Молла и Ибрахим Кадри - Ахмед Вранчев участваше активно на предизборните митинги на Обединение ДОСТ в с. Горно Дряново, община Гърмен и с. Брезница, общ. Гоце Делчев.

В социалната мрежа ври и кипи! Надеждата за промени и развитие на ДПС приключи тази събота.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Добавени коментари

Ахмед публикува:
02 Март 2020 | 20:33
дпс трябва да поиска незабавно оставката на ведат той е мозъка на всички простотии
Честито публикува:
02 Март 2020 | 17:41
ПАДЕНИЕ И ВЪЗМУЩЕНИЕ ЗА ТОЗИ ИЗБОР ТА ТОВА Е СРАМ И ПОЗОР . ТОЗИ НЕХРАНИМАЙКО ПЛЮВАШЕ ПО ДПС А ДНЕС СТАНА ЛИДЕР. ДА СЕ МАХА ВЕДНАГА МОДЕЛЪТ БАШЕВ МИНКА ПРОДЪЛЖАВА, КЪДЕ Е ПРОМЯНАТА И КОЙ ЩЕ Я НАПРАВИ. В ГЪРМЕН ДПС Е В НОКДАУН А ДРУГАТА ГОДИНА ИМАМЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ.
Aga публикува:
02 Март 2020 | 13:57
ЧЕСТИТО ВИ И НОВИЯТ венци амзов в ОБЩИНАТА, НО ВЕЧЕ НЕ СЕ КАЗА ВЕНЦИ А БИЛДИНГА АМЗОВ.

Добавете Вашия коментар

TOP