ЕКСКЛУЗИВНО! Братът на Гешев предвожда гардовете на президента с тениски "Мутри вън!"

02 Септември 2020 | 10:57
1 коментара
Общество

Братът на Иван Гешев предвожда гардовете на президента с тениски "Мутри вън!" Охранителите на държавния глава от Националната служба за охрана (НСО) се сляха с протестърите на "Отровното трио"

По-рано днес гръмна огромен скандал, в който главен герой бе президентът Румен Радев, съобщава БЛИЦ. 

Припомняме, че държавният глава освирепя и насъска гардовете си срещу премиера Бойко Борисов. Охранителите на държавния глава от Националната служба за охрана (НСО) се появиха с тениски "Мутри вън". 

Сега стана ясно, че братът на главния прокурор Иван Гешев - Георги Стоименов Гешев, който е служител на НСО, предвожда здрави момчета с тениски "Мутри вън", които охраняваха президента при влизането му в Партийния дом. В дясно на кадъра е братът на главния прокурор Иван Гешев - Георги Стоименов Гешев

В новата сграда на Народното събрание Румен Радев пак наля масло в огъня с ултиматум за разпускане на парламента, а преди речта му депутатите от ГЕРБ, ВМРО и "Воля" напуснаха залата. 


 

Добавени коментари

Десислава публикува:
02 Септември 2020 | 16:27
Червеният кръг трябва да показва другия - вдясно от `резидента, с маската под брадичката. Иначе "многоходовочките" си вървят :)

Добавете Вашия коментар

TOP