Екшън в столичен клуб! Люлински гамени пребиха Тони Стораро

21 Септември 2015 | 21:40
0 коментара
Криминално
Екшън в столичен клуб! Люлински гамени пребиха Тони Стораро

Фолк певецът Тони Стораро отнесе бой по време на участие, пише "България днес", като се позова на очевидци на грозната случка. Неприятната сцена се разиграла на 10 срещу 11 септември в столичен чалга клуб. Свидетели на побоя разказват, че вечерта с нищо не предвещавала подобен инцидент.

Нощното заведение били пълно с подпийнали и весели студенти, настроението подобаващо, а купонът във вихъра си. Изведнъж, буквално от нищото, здрав и висок мъж се нахвърлил с юмруци върху чалга певеца и за секунди го повалил, а с крошетата в лицето мигновено посинил очите му.

"Мотивът на бияча беше, че Тони Стораро бил турски циганин с дразнещо лице. Физиономията на Стораро го изнерявала много отдавна и сега му паднало да го набие. Въпреки че охраната на клуба се намеси светкавично, изпълнителят на "Отличен 6" отнесе няколко доста силни удара по лицето си", разказва присъстващ на екшъна във въпросната нощ.

По непотвърдена информация биячът и неговата компания са стари познайници в ъндърграунда от столичния кв. "Люлин". Дружинката често спретвала подобни мелета в чалга заведенията, но в повечето случаи не се намира някой, който да им се противопостави адекватно.
 

Добавете Вашия коментар

TOP