Екшън като на кино в Централна България

17 Януари 2019 | 07:35
0 коментара
Криминално

Екшънът като на кино в Централна България. Всичко започна, след като водач на “Пежо” не спрял на стоп палка на екип от КАТ в Стара Загора. Автомобилът тръгнал с висока скорост към изход на града, а полицаите го последвали.

“Пежо”-то се качило на магистрала "Тракия" и поело в посока Пловдив. Екип на КАТ от Чирпан също опитал да го спре, но водачът не се подчинил и на техните сигнали. През цялото време патрулите от Стара Загора преследвали беглеца, като на моменти скоростта достигала близо 200 км/ч. Преди да достигне Пловдив, автомобилът слязъл от магистралата и поел към Карлово.

Подминал града и продължил в посока Казанлък, все още преследван от колата на КАТ от Стара Загора. Полицията в Казанлък завардила всички входове към града, но беглецът отново не тръгнал в очакваната посока.

Колата се отклонила южно от Казанлък към селата Бузовград, Розово, Кънчево и Ръжена. На този път полицаите успели да му устроят засада и го спрели между Ръжена и село Ягода. Каква е причината за бягството тепърва се изяснява./БГНЕС
 

Добавете Вашия коментар

TOP