Ексгубернаторът Муса Палев в отбора на Цецка Цачева

31 Октомври 2016 | 09:16
0 коментара
Политика
Ексгубернаторът Муса Палев в отбора на Цецка Цачева

Депутатите Даниела Савеклиева, Георги Андонов и Муса Палев се срещнаха предизборно с хората в община Белица.

"Цецка Цачева и Пламен Манушев са хора, които имат много лични качества и неоспорими професионални знания и умения. Те са хора премерени, които могат да намират диалог в конфликтни ситуации и да обединяват позиции, когато това е нужно", заяви Даниела Савеклиева, която е и областен координатор на ГЕРБ в Благоевградско.

Даниела Савеклиева подчерта, че ГЕРБ никога не е делила хората и когато е в управление е работила така, че всички български общини да се възползват от евросредствата и от републиканския бюджет.

"Само преди няколко месеца с решение на кабинета бяха отпуснати 800 000 лева за изграждане на водопровод на село Бабяк. Трябва да продължим развитието на България в правилната посока, да запазим стабилността, а това е възможно, когато подкрепим кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев”, каза Савелклиева.

Независимият народен представител Муса Палев, който е бивш областен управител в Благоевград, заяви твърдо подкрепата си за Цецка Цачева и Пламен Манушев.

Палев, който напусна преди месеци групата на ДПС в НС, призова жителите на Краище да гласуват на 6 ноември с №17 в бюлетината.

"Не трябва да правим грешка и отново да върнем страната в изходни позиции, БСП се опитват да дестабилизират страната, затова най-правилният избор за президент и 
вицепрезидент са Цецка Цачева и Пламен Манушев", каза Муса Палев.

"Опонентите ни в тези избори използват манипулации и популизъм, ние от ГЕРБ предлагаме идеи и политики в интерес на всички граждани”, каза народният представител от ГЕРБ Георги Андонов.

Според него единствено кандидатите на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев не чертаят разделителни линии, а на многобройните срещи с хората от цялата страна показват, че всяко населено място, всеки човек е важен.

Ексгубернаторът Муса Палев в отбора на Цецка Цачева
Ексгубернаторът Муса Палев в отбора на Цецка Цачева

Добавете Вашия коментар

TOP