Екипът на Бербатов внесе документи в БФС за конгреса на 18 март

11 Януари 2022 | 21:28
0 коментара
Спорт
Екипът на Бербатов внесе документи в БФС за конгреса на 18 март

Екипът на кандидата за президентския пост в БФС Димитър Бербатов внесе документи във футболната ни централа за това редовният конгрес на 18 март да бъде изборен. Малко преди Коледа Бербатов съобщи, че е събрал подписите на повече от 1/3 от клубовете, които членуват в БФС, за да бъде променен дневния ред на конгреса в средата на март и на него отново да се проведе гласуване за избор на нов президент и ръководство на организацията.

 

Днес в сградата на БФС в Бояна адвокат Георги Владов, който е част от екипа на Бербатов, внесе подписите на клубовете. „Успяхме, всичко е нормално. Няма никакви сензации. Както беше обявено, внесохме документите. БФС има две седмици, за да се произнесе. Минимумът е 1/3 от членовете, които са 670, а ние сме подали подписите на повече от тази 1/3. Всичко мина нормално, получихме входящ номер. Чакаме новини“, заяви той на излизане от централата.

Ако събраните подписи бъдат прието от Изпълкома на БФС, то на 18 март отново ще има битка между Борислав Михайлов и Димитър Бербатов за президентския пост в БФС. /БГНЕС

Добавете Вашия коментар

TOP