Един починал и няколко ранени след сбиване в центъра на Кюстендил

17 Февруари 2019 | 10:18
1 коментара
Криминално

Един мъж е починал, а други четирима са пострадали при сбиване между две групи, едната от ромския квартал Изток в Кюстендил. Сигналът е подаден в полицията около 07, 30 ч. тази сутрин. Боят е започнал пред заведение до Ларгото в центъра на града. Удари са нанасяни с твърд предмет и нож. Починалият е 35- годишен мъж, следствие на наранявания с нож. По информация  той е бил неволен свидетел на инцидента. Предприети са незабавни издирвателни действия, има заведени в полицията за снемане на обяснения и изясняване на инцидента.

Проверява се и версията, че е възпроизведен и изстрел. Конфликтът е продължил в посока пазара и Районната служба Пожарна безопасност и защита на населението. Главната улица Цар Освободител е блокирана от пазара до ул. „Константинова баня”. Извършват се огледи и претърсвания. Уведомен е дежурен прокурор от Окръжна прокуратура. Един от ранените е с тежка черепно- мозъчна травма и ще бъде транспортиран в Пирогов. Има и още ранени, за които продължаваме грижите в кюстендилската болница, каза директорът д- р Александър Величков./Дарик

Добавени коментари

"Неволен свидетел": публикува:
17 Февруари 2019 | 11:06
Народът е казал: "Беганова майка нивга не плаче!".Или когато видиш,че двама или повече се млатят-БЕГАЙ! Те ще се оправят.Особено пък защитени от Хелзинския комитет - "братя" роми.

Добавете Вашия коментар

TOP