Дъщерята на учителката от Разлог Соня Крънчева - Мария е сред пострадалите при зверската катастрофа на път II-19 Симитли - Гоце Делчев

04 Февруари 2018 | 20:57
6 коментара
Общество

Дъщерята на учителката от Разлог Соня Крънчева - Мария и други двама младежи са сред пострадалите при зверската катастрофа днес на път II-19 Симитли - Гоце Делчев.

19-годишна водачка на лек автомобил „Рено Меган” е предизвикала катастрофата на път II-19 между Банско и Разлог, при която пострадаха петима, единият от които с опасност за живота е транспортиран за Пирогов.

Както информирахме по рано днес в 16.35 ч. след първия разклон за Разлог се удариха три автомобила-два леки и товарен. 19-годишната Мария Крънчева от Разлог предприема изпреварване на колона от автомобили, но вижда насреща си ТИР. Прави опит да се прибере в лентата си, но „Рено”-то се завърта на мократа пътна настилка. Така отново навлиза в насрещната лента, където е ударена от товарния автомобил. След удара в товарния автомобил, лекият започва да се преобръща по пътя и се връща в колоната. И премятайки се по пътя върху него връхлита изпреварения преди секунди от „Рено”-то лек автомобил „Ягуар”. Той също е с благоевградска регистрация. Водачката на „Реното” остава заклещена в купето, с нея пътуват още двама младежи-19-годишният Тодор Белчев и 18-годишната му сестра Мария Белчева.

Водачката след като е извадена от „Рено”-то е приета в МБАЛ-Разлог с фрактура на ръка, след което е транспортирана за МБАЛ-„Пулс” в Благоевград. Братът е с комоцио, а сестра му с повърхностна травма. Те остават не лечение в МБАЛ-Разлог. В много тежко състояние за „Пирогов” е транспортирана 52-годишната Десислава Борисова от София, която е с тежка черепно-мозъчна травма и опасност за живота. С фрактура на подбедрицата е 18-годишният Кирил Стоичков, той също е транспортиран за МБАЛ-„Пулс” в Благоевград. Петият пострадал е 46-годишният Росен Тончев, който с повърхностна травма остава на лечение в болницата в Разлог. Пътят Симитли –Банско в участъка между Разлог и Банско бе затворен за движение, обходът се извършваше през град Разлог.

От пътната агенция АПИ съобщиха в този момент, че е възстановено движението по път II-19 Симитли - Разлог в участъка Предела - Разлог. 

Очаквайте подробности!

Добавени коментари

Янка публикува:
12 Август 2019 | 18:43
19 годишна пикла...ще изпреварва тя, голямата шофьорка, вчерашно лайно
Пепи публикува:
06 Февруари 2018 | 14:46
Точно затова, защото това не са пистите на Ф1, а се кара като на такива. Сравнението със Сена и Шумахер е изключително неуместно. Дано имат късмет.
Отговарящ публикува:
06 Февруари 2018 | 00:40
Да им помага Господ на пострадалите! Всеки може да е бил на мястото на момичето и да направи фатална грешка! Дори и най-добри пилоти на Формула1 са я правили с фатални последствия(Сена, Шумахер) Относно, кой и е "дал" книжка?! Тя се взема с изпит, не се дава даром! Защо някой не попита на софийските джигити кой им е купувал книжките? Тези джигити всеки пеък и неделя създават ужасяващи ситуации по прохода Предел, не рядко завършващи с жестоки ПТП-та. Дошли в петък, яли, пили и се веселили. И в неделя още не изветрели, яхват джиповете си и "газ до ламарината"! Нека един ден да застане патрул на КАТ и да спира за алкохолна проврка, и за употреба на упойващи и наркотични вещества! И ако от 10 коли 5 минат, ще е чудо!!! Ето тия джигити от столицата правят "ектремно" преминаването на Предел в петък и неделя!!!
Питащ публикува:
05 Февруари 2018 | 15:58
Питам кой даде книжката на тази?Веднага проверка на инструктора и записа на изпита пред ДАИ
РАЗЛОГ публикува:
05 Февруари 2018 | 10:01
ДАНО ГОСПОД СИ ГИ ПАЗИ
е нема оправия публикува:
04 Февруари 2018 | 21:19
какво става сух чист път прав участък е нема оправия като гледам снимките се потресавам... лелеле ужас ебахти удара двигатела на колата е изпаднал... това е кербала ... дано господ е на помощ

Добавете Вашия коментар

TOP