Дъщерята на Шарлопов бременна с второ

19 Октомври 2020 | 14:26
0 коментара
Любопитно

Първородната дъщеря на покойния бизнесмен Стефан Шарлопов е бременна за втори път. Ева е вече в седмия месец и се очаква да роди около Коледа. Красавицата има огромен корем и с нетърпение очаква появата на втората си рожба.

Усмихнатата блондинка вече има една дъщеря, която се казва Мария-Магдалена. Тя проплака на 10 октомври 2017 г. в пловдивска клиника, а няколко месеца по-късно почина дядото Стефан Шарлопов. 55-годишният собственик на верига хотели издъхна в съня си от инфаркт. Преди да си отиде, той вдигна тежка сватба на първородната си дъщеря Ева и избраника й Стефан Гергинов.

Полът на бебето все още се знае само от най-близките, но всички предполагат, че 32-годишната наследница очаква момче, което най-вероятно ще кръсти на покойния си татко, а случайно или не, същото име носи и мъжът й. Други са на мнение, че от суеверие няма да избере името на починалия си баща, пише "Уикенд".

Младата Ева, която е от първия брак на бизнесмена, управлява семейните хотели и бизнес заедно с мащехата си Бояна, като двете са в много добри отношения. Преди месец вдовицата на Шарлопов призна, че годината е била доста тежка за бизнеса им, защото заради пандемията от коронавирус хотелите им останали празни, твърди още изданието.

Добавете Вашия коментар

TOP