Дъщерята на президента Румен Радев—Дарина, се радва на вълнуваща ваканция в Гърция

09 август 2018 | 16:06
0 коментара
Дъщерята на президента Румен Радев—Дарина, се радва на вълнуваща ваканция в Гърция

Дъщерята на президента Румен Радев—Дарина, се радва на вълнуваща ваканция в Гърция.

Чаровницата замина с един от най-близките си приятели на плаж в южната ни съседка, където се наслади и на екзотичен круиз с яхта.

Дарина от малка обожава морето и дори е пътешествала с малка яхта. Единадесетокласничката се радва на новото си пътешествие и демонстрира манекенска фигура, за която мнозина могат да й завидят, пише столичен вестник. И го правят.

Дарина е в Гърция с дългогодишния си приятел Иво Димитров, но напук на клюките, че са гаджета, двамата са като брат и сестра. За близката връзка помежду им гарантира и майката на Дарина—Гинка Кесякова, която възмутено опроверга всички слухове, които въвличаха двамата в романтична афера.

И въпреки че е дъщеря на президента на републиката, Дарина живее като всички свои съученици—без охрана, без допълнителни кортежи и без лектори, които да я поучават какво й е позволено и какво не. От началото на лятото тя не спира да обикаля родината, а след ваканцията в Гърция, дойде ред и на пътешествията из планините.

Дарина дори се качи до пловдивското село Равнища. Двамата с Иво даже се снимаха за спомен и си направиха еднакви татуировки, които да символизират приключенията им.

Дъщерята на президента Румен Радев—Дарина, се радва на вълнуваща ваканция в Гърция снимка 1

Добавете Вашия коментар!