Държавата затяга мерките! Движение само до работа, аптека и до магазин, полицаи „ще прибират хората“ по парковете

20 Март 2020 | 13:25
1 коментара
Общество

Държавата затяга мерките за борба с коронавируса Covid-19. Това стана ясно от живо излъчване във „Фейсбук“-профила на премиера Бойко Борисов, пише флагман.

Той бе на посещение на цех на “Интендантско обслужване” в Калофер заедно с вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов.

В един момент Борисов се обърна към Каракачанов: „Разпоредил съм на министъра на здравето и на вътрешните работи – да ти кажа, че по телефона не исках, че по паркове, градини да минават полицаите, да предупреждават и да прибират хората“.

По отношение Националния оперативен щаб министър-председателят каза: „Една мярка сега обсъжда Щабът за… да направиме магазините сутрин, примерно от 5 до 8, да работят само за възрастни хора. Тогава да излизат и да се прибират.“

Това срещна одобрението на Каракачанов: „Точно така. Да ги отделим хората, да ги предпазим.“

Борисов добави: „И на областно ниво, големите градове да се проверяват колите – кой отива на работа, до аптека, до магазин. Това сме разрешили. Така че – сега я пишат заповедта и я пускат. Но вече се изпълнява.“

Добавени коментари

ВИЗАНТИЕЦА публикува:
20 Март 2020 | 17:25
МНОГО ИМ ПУКА НА ПРЕСТЪПНАТА МАФИЯ ГЕРБ ЗА ХОРАТА, ВСЪЩНОСТ ЦЕЛТА НА ЗАНЯТИЕТО Е СЪВСЕМ ДРУГА- ДА ПОКАЖАТ НА ХОРАТА И СВЕТА КОЛКО СА СИЛНИ И НЕДОСЕГАЕМИ, А ИНАЧЕ ХОРАТА И БЕЗ ДРУГО СА СИ ПОДЛОЖЕНИ ОТ ТЯХ НА ГЕНОЦИД С НАЙ НИСКИТЕ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ В ЕВРОПА И СВЕТА!!!!

Добавете Вашия коментар

TOP