Двойно убийство във вилната зона "Под манастира" край Шумен

23 Ноември 2020 | 19:37
0 коментара
Криминално

Телата на двама съпрузи са намерени в къща във вилната зона "Под манастира" край Шумен, съобщиха на брифинг окръжният прокурор Маргарита Георгиева и директорът на ОДМВР-Шумен ст. ком. Ялчън Расим.

Сигналът за престъплението е бил подаден днес в ранния следобед.

Жертвите са мъж и жена, съответно на 75 и 68 години. По първоначална информация престъплението е извършено с хладно оръжие.

Все още няма заподозрени за жестокото престъпление. Започнато е досъдебно производство, на този етап - за убийство на две лица. Освен оглед на местопроизшествието, се разпитват и свидетели. Предстоят и оперативно-издирвателни работи. Действията по разследването продължават под надзора на Окръжната прокуратура в Шумен. Касае се за много тежко престъпление, отбеляза Георгиева. 

Тя уточни, че в частен имот мъж и жена, които са семейство, са намерени мъртви от техни близки, след като са получили информация, че вилата е с разбита врата. Предстои да бъде изяснено дали е така, понеже е малко странно заключването ѝ, както и дали е извършен грабеж. Предстои да бъде изследван и изяснен статутът на имота и собствениците му, допълни Георгиева, която е и административен ръководител на Окръжната прокуратура в Шумен.Източник: БТА

Добавете Вашия коментар

TOP