Две деца - момче и момиче на 14 години блъснати от колата на НСО са в тежко състояние са

13 Декември 2019 | 08:19
1 коментара
Криминално

Две деца - момче и момиче на 14 години са били блъснати от колата на НСО. Това стана ясно тази сутрин от изявление на директора на болница "Св.Анна", където са настанени децата. И двамата пострадали са в тежко състояние.

Снощи бе съобщено за пострадало момче и за негов връстник, който се опитал да го издърпа от пътя.

14-годишното момче, което беше пометено от автомобил на НСО на столичния бул. "Драган Цанков", е пресичало на червен светофар, съобщи репортер на DarikNews от мястото на произшествието. Шофьорът на BMW 3, което се води на президентската администрация, се е движил със скорост около 40 км/ч. Той е бил сам и вече е прибирал колата към гаража. Има много свидетели на инцидента, които са разпитани.

Момчето е ученик от 119 СУ и е било със свой връстник, който се опитал да го издърпа от пътя на колата, но приятелят му е притичал пред гумите. Въпреки ниската скорост, водачът не е успял да предотврати произшествието, защото момчето е изскочило изненадващо, съобщи още репортерът.

Детето е закарано в болница "Света Анна".  Антон Луков, говорител на лечебното заведение, съобщи тази сутрин за БНТ, че състоянието на момчето все още е тежко. Лекарите продължават да се борят за живота му - с опасност за живота е, в тежко, увредено състояние вследствие на катастрофата. Детето е с черепно-мозъчна лицева травма и счупена лява ръка. Освен това има гръдно-коремна травма с контузия на бял дроб. 

Vesti.bg. 

Добавени коментари

Митко публикува:
13 Декември 2019 | 09:53
Всичко ще се покрие, 40 км пълен смях, тея от НСО карат много много бързо и се мислят за недосегаеми, ако е карал с 40 км нямаше дали ще му изфръкнат маратонките във въздуха питам аз??ама така е като ги подбират в нсо само такива примати с мозъчна дейност под 1%

Добавете Вашия коментар

TOP