Двамата футболисти на „Пирин“ - Благоевград Глоар и Била Антонио хванали пътя за родната Франция въпреки забраната

23 Март 2020 | 08:33
0 коментара
Спорт

Двамата футболисти на „Пирин“ - Благоевград Глоар и Била Антонио хванали пътя за родната Франция, въпреки забраната на клубните шефове чуждестранните футболисти да напускат Благоевград по време на принудителната пауза.

Според разказа на очевидци двамата си събрали багажа и се изнесли от хотела, който обитават в областния център на Пиринско, като това станало броени часове преди въвеждането на извънредното положение в България заради пандемията. Играчите очевидно са успели да се качат на самолета, тъй като оттогава не са се мяркали пред погледите на съотборниците си. Дали са го направили с разрешение, или на своя глава, засега не е ясно.

Потърсени за коментар и потвърждение на своеволието на Глоар и Била, от щаба на орлетата подходиха изключително деликатно и пестеливо по казуса: „На всеки един от нашите състезатели са дадени наставления чрез видеоклип за самоподготовка. Първо ще уведомим футболистите и когато имаме обратна връзка с тях, тогава ще коментираме публично темата. В момента нищо повече не можем да кажем“, гласи отговорът от „Дъбравска“ 1.

Pirinsport.com

Добавете Вашия коментар

TOP