Двама полицаи от Белица пребиха зверски шофьор, ляга на операционната

06 Септември 2019 | 13:36
82 коментара
Общество

Двама полицаи от полицейския участък в Белица пребиха като куче шофьор употребил 1.94 промила алкохол.

На 01.09.2019 година към 21:45 часа двамата служители на РУП-Разлог Емин Юмеров и Исмал Сабри спрели за проверка лек автомобил "Фолксваген голф" управляван от 38 годишния Мустафа Реджепов.

При проверката служителите на реда установили по надлежния ред с техническо средство Алкотест - дрегер, който отчел 1.94 промила в издишания въздух. Пред медиците потърпевшият Мустафа Реджепов твърди, че след като му са сложени белезниците са му нанесли жесток побой, като са го ритали в областа на главата и слабините. Фатален удар в тестите предизвиква спешна операция, която ще се извърши тази събота в софийска болница.

Pirinsko.com потърси за коментар Мустафа Реджепов.

"Признавам си, че управлявах автомобила след употреба на алкохол. Ще си понеса наказанието, като ще се постарая да не се повтаря, но не разбирам, защо ме пребиха като куче? Сложиха ми белезниците и започнаха да ме бият. Нанесоха ми жесток побой, ритаха ме в слабините и тестисите. В момента съм в столична болница, където най-вероятно в събота ще ме оперират", оплака се потърпевшият.

Той се надява, случая да се разчуе и да се предприемат адекватни мерки.

Добавени коментари

Домашен публикува:
10 Февруари 2021 | 13:33
а бе то всички зная как то Емин стана полицай добре че дедо му Ибраим му купи униформата иначе оше ки си мелеше така.та го не бива за нишо да работи.облече униформата и дойде тука да гони бабеченето оти на нас е кадърен инак в разлог е бил мишка и полвина.нема си цел живот полицай очилатко ки те виим зема ле ти униформата...па ки пиеш и ки пушиш трева с най долните по якоруда оти такива боклуци се сбирая и се трасая!всевишния ки ти върне сичко шо си наприл на ората ,никой не го подминало алаовото наказание!
селянин публикува:
15 Септември 2019 | 18:47
Какво стана няма ли новини за "пребитият",оперираха ли го, изведнъж всички се покрихте?
Dart kaurin публикува:
10 Септември 2019 | 14:22
Ave marsh tiq policai sa mn golemi dripluvci mogat da biqt v uniformi neka gi svalqt i da gi vidim kolko mogat ediniq e kioraf a drugiq e pedal na max neka si svali pagonite i da go vidq toq majkar te piqt pove4e ot nas
Анонимен публикува:
10 Септември 2019 | 13:23
Не защитавам Мустафа да виновен е но защо саго били .Даса му зели книшката сваляне на номерата акт и в ареста 24 часа .Отам на татък съда си върши работата
До селянин публикува:
09 Септември 2019 | 23:22
На Баба Ванга внучка е явно Темид/а ... :д :д Внучка, която явно е опитала да влезне в МВР и не са я приели .... ха ха ха Въри прочети още малко правилника и кат влезнеш в академията тогава ще имаш думата !
селянин публикува:
09 Септември 2019 | 22:05
до:темида Много "познаваш" закона,боб ли мяташ,на карти ли гледаш,на кафе ли...?
Темида публикува:
09 Септември 2019 | 13:14
Какво би се случило ако сме в бяла държава. Глоба от 2 хиляди за водача с условна присъда ( ако няма други ), отнемане на книжката за 2 години и дерегистрация на автомобила. Дисциплинарно уволнение на двамата полицай и изплащане на обезщетения на пострадалия от тяхна страна. Строго наказание на началник участъка и прекия им ръководител. Това е по закон. Всичко останало ще е ташак работа. Следете кое от тези неща ще се случи.
Сладката публикува:
09 Септември 2019 | 12:02
Кой е видял ве докторе, кой че висне там нощеска да гледа и да олучи баш момента да види всичкоо . Яяяяяя стига глупости Ако се беше вейнал некъде по-добре ле чеше да стане и ся да го нема.. добре са го шамаросали и не е до 'смърт' жив е човека бомба е саамо че няма да пие вече и да кара .. Човек се учи от грешките ..
Lekar публикува:
09 Септември 2019 | 10:26
Ne zashtitavam poluciqta zashtoto sa postapili mnogo podlo kak moje da go biq do smart nali ima hora deto sa videli vsichko kak sam che se izpotrepe nali che se zeme otpechataci po drehite be ima si pravila v taq drajava ibtrqbva da se spazvat
Този който пише 'До Хари' публикува:
09 Септември 2019 | 00:32
Да го духаш . Ма си усталат ... Има закони разбира се, че му земая книжката и па ле че го пусная по пате да се вейне в друга кола та ле и той че се изпокъца и други хора че изтрепе по пате ...леле верно не е требвало да го бия требвало да го убия.. да знае и да се научи па тия дет ки чуя че е претрепан тоя от е пил и те нема да карая пияни ... такаче земи се скрий.. никой полицай нема да висне тука и да чете тъпи коментари и да спори анонимно с шилета като вас.. аре сиктир
Ани публикува:
08 Септември 2019 | 20:27
Тези полицаи са убици вън.
До Бела река публикува:
08 Септември 2019 | 18:10
нормално е да се жалят секи знае че си пият там от години и се пребират на късмет до вкъщи
Bela reka публикува:
08 Септември 2019 | 17:56
Тва не ви е Якоруда в Белица има эакон и се спазва
селянин публикува:
08 Септември 2019 | 17:32
Голяма наглост еййй...цялата рода се е активирала да защитава ПИЯНДЕТО!И какво сега,ще уволнят полицаите ли или какво...?Нищо няма да стане, ПИЯНДЕТО е ВИНОВЕН,а полицията е действала според обстоятелствата!
До Хари публикува:
08 Септември 2019 | 16:35
Абе шибаняко, ти със сигурност си полицай, защото лично съм чувал как полицаи казват, че бият някой,а после казват той се самонарани при падане например. Не говори глупости, хората ще ти се смеят. До толко сте затънали в лайната, че почнах те с фантазиите. Тук не сте при вашия "началник", за да кажете: Той падна по стълбите. Как ще се самонарани по такъв начин човек? Я вземи ти си спукай топките бе малоумник? И аз не харесвам пияните шофьори, виновен е, но си има закони. Достатъчно е да му вземат книжката, а не да го пребият до смърт. Точно в тази вечер много хора бяха минали там и казваха че полицаите са спрели кола и бият двама човека. Явно не е само той бит. Не знам какво точно е станало, но явно са си помислили, че са в управлението в стаичката, сложили са му белезниците както и там правят с хората всички полицаи и са го били. Има далеч по големи престъпници които трябва да хванат, но от тях се страхуват и не ги закачат. В цялата община младежите се дрогират, пушат трева, нека да спрат това, нека и да хванат всички пияни шофьори и да ги оставят без книжки, но не да ги пребиват почти до смърт, защото днес е Мустафа утре може да сте вие пияните шофьори, глупаци такива. И пак казвам да хванат ВСИЧКИ ПИЯНИ шофьори защото има много хора които си шофира пияни, а полицията си затваря очите.
Хари публикува:
08 Септември 2019 | 15:53
Ако този Пияница блъснеше вашия брат или сестра и избяга тогава пак ли ще са виновни ПОЛИЦАЙТЕ че не са го спрели! Много е лесно да се съди и упреква! А ако този пияница се е самонаранил какво правим тогава ?..........
Пфффф публикува:
08 Септември 2019 | 15:44
Ако моят баща е бил леко пиинал няма да съм съгласен да го пребият, но ако е бил кютук като този малоумник с два промила аз лично ще го ошамара.
Пфффф публикува:
08 Септември 2019 | 15:34
Абе глупак. Леко пиинал... Ти прочетели с колко промила е. Той нее е леко пиинал, а е бил мъртво пиян. Ако е бил леко пиинал нямало да се стигне до там.
Чичко полицай публикува:
08 Септември 2019 | 15:16
Искам да кажа нещо на тези които много защитават по гончетата абе момчета и момичета Ами някой ден ако вашия баща го хванат или вашия брат го хванат леко пийнал и да каже две груби думи на полицията и го скъсах от бой тези хубави полицайчета които са много добри и ни пазят как ще се почувствате дали ще ви бъде много хубаво баща ви да бъде пребит от двама идиоти спа гончета Или майка ви или брат ви защото са употребили алкохол има си закони
Ядосан публикува:
08 Септември 2019 | 14:00
Тази долна пияница да се скрие и да не занимава вече обществото, че ни писна. Дано да му е било за урок повече да не кара пил, че ако чакаме съдът да го накаже .....
Директор на училище публикува:
08 Септември 2019 | 13:21
Това момче е много добро на никои не е направил лошо .Нали има закони, че ако си употребявал алкохол,си има закон. Но тия полицаите са с купени дипломи и не знаят законите.Затова че реши съда,че няма смисъл да пишете глупости,този емин има доста досиета. Да тои е селянин а вие като сте граждани защо убивате хората,колко хора се оплакват от тая полиция с купени дипломи.
Белица публикува:
08 Септември 2019 | 11:44
С близо два промила алкохол, това е убиец на пътя, а защо е хукнал да бяга този бабечки дженталмент,като е невинен! Срам за нас беличани,че допускаме такива хора без капка култура и морално поведение да живеят сред нас.
Беличкия публикува:
08 Септември 2019 | 11:34
Колкото и да лае тая пиянка,нищо няма да стане,да знаете,щом е тръгнал да бяга ясно е кое как!Кучетата си лаят кервана си върви!!!
Учителка от Белица публикува:
08 Септември 2019 | 11:23
За да заеме позицията ПОЛИЦАЙ на Емин не са му необходими връзки! Емин е едно умно и трудолюбиво момче! Сигурна съм, че в изпълнение на служебния си дълг е спазил всички точки от закона на МВР.
До 'belica' публикува:
08 Септември 2019 | 02:45
Яд те е че човека е постигнал много и си върши работата.. ха ха ха ти да не би ага му даваха парите да беше там да гледаш и да бруеш :д :д Като мишки сте всичките един ка не пиша коментар с името си и да си позволи да обижда ... ай че им се незнае и кляпатарките
Belica публикува:
07 Септември 2019 | 19:32
Никой няма право да наранява човек може и убиец да е нямат право да го бият прочетете законите мрасни боклуци сас купени дипломи нали дадохте по 20 бона да ви сложат там на юмеров дедо му грабавия плати да стане тоя боклук сас досиетата да стане селски караджия
!!! публикува:
07 Септември 2019 | 17:31
Този е потенциален убиец, но питам този полицай Юмеров, в кой закон пише, че има право да бие. Това е недопустимо има закони и ти драги ми полицайчо трябва да ги спазваш, нищо че си с купена диплома, това не те опрвавдава. Такива ксто теб Вън от системата
селянин публикува:
07 Септември 2019 | 15:18
Лаладжиите на ПИЯНДЕТО!Бил такъв,бил онакъв...престанете да защитавате един потенциален убиец на пътя!!!Поинтересувайте ,какво е казал на полицаите,защо е побягнал,защо??? Нали е"много скромно монтьорче"?На мен ако ми каже такива думи...ще го пратя на среща със свети Петър!!!
Ivan yakoruda публикува:
07 Септември 2019 | 13:07
Poznavam I dvamata piqniqt shofior Mustafa e montior mnogo svit 4ovek I krotak ,Emin iumerov policaq ot Belica e star poboinik ot edno vreme s sumati dosieta daje neznam kak stana tozi 4ovek policai????drugia policai nego znam .Redno e bilo globa dori I knijkata damu vzemat no ne I poboi??
До всички публикува:
07 Септември 2019 | 12:56
Не знам защо изобщо го защитавате тоя помашки пияндурник! Ако е бил много изпълнителен, защо е тръгнал да бяга ???? Всички много добре знаете този факт ! И полицаите какво ? Да го оставят ей така да си избяга “ хитрия помак” ай сиктир бе! Щом се жалва , малко му е бил боя даже бих казал! Щеше пък да кажете , защо не са го хванали , нищо не става от тия ! Истината е че НЕМА угодия на българинО
Невежи пуми публикува:
07 Септември 2019 | 12:47
Ако някой,който и да било започне да псува,да се държи арогантно...към обикновен човек-не полицай....как бихте реагирали към такъв тип човек?Тук става на въпрос за пиян шофьор,който се е държал арогантно към хора-служители на реда,които изпълняват служебните си задължения и са действали съгласно закона на МВР.Били го пребили...ами,ако този пиян тип сам сее сам самонаранил...с цел да спаси кожата си от съд и умишлено да набеди полицайте?В такъв случай знаете ли пуми невежи,какво го очаква?
до селянин публикува:
07 Септември 2019 | 12:11
Ама да и селянин не си,то повечето селяни са супер интелигентни, а на теб не личи да си.Обаче май си близък на побойниците.Това ли са хората,които ни пазят и са модел зя подръжание.Много патриоти се навъдихте..много трезевени,много нещо.. Абе няма толко заблуден народ,няма такава полиция.....няма такава държава!!!Те ако си бяха минали психотеста нямаше да се правет на ММА бойци.То по твоето мислене и един лекар,при който отиде пиян пациент не трябва дахго лекува,а да го набие ..........оставам без думи
Suleiman Aidar публикува:
07 Септември 2019 | 11:36
Това е България,хора!Цялата управа е такава срам и позор за системата МВР.Да си понесът наказанието!Дисциплинарно уволнени и да бъдат така жестоко подигравани.Както те се подиграха с момчето...Такива са днешните купени дипломи за полиция.
селянин публикува:
07 Септември 2019 | 11:16
Много защитници на ПИЯНДЕТАТА!След като ПИЯНДЕТАТА не разбират от добро,тогава със зло!БОЙ ПО КРАТУНИТЕ!
Алоуу публикува:
07 Септември 2019 | 10:50
Събуди се,народе!!Ама вие тези самозабравиле се полицаи ги издигнахте като големи герои......барбар с Левски и Ботев,барбар с борческа Белица.Ами що не вземете да им издигнете паметник в центъра,та да се радваме на побойниците полицаи.Днес е подходящ ден за издигане на герои.....позор
Gabriel публикува:
07 Септември 2019 | 10:42
Никой не казва, че тоя малоумник е невинен. Виновен е и трябва да си понесе наказанието. Момчетата от МВР-то трябвало да вършат нещата по наредби. Двамата трябвало да го закопчаят, а след това през медицински център, чак тогава в ареста. Явно са се отдали на емоции, защото явно този неадекватен пияница ги обидил. Не е лесно да владееш емоциите, но нали минават психо, което значи, че би трябвало да имат железни нерви. Използвали са твърде много сила и не ги очаква нищо добри ако оперират този господин. Дано им е за урок.
до селянин публикува:
07 Септември 2019 | 10:41
Всеки има право да има мнение и да защитава,когото си поиска,но твоето мнение наистина ти тича на името което ползваш тук.Че как твоето"сигурно"ти дава право на мнение.Ама,ако бяха спрели некакъв дебеловрат стокилограмов, пак ли щяха да го бият?Да приемем,че ги обиждал,ами то и за тези теща си има съд и кадия.....а дали и те не са били в адекватни състояние....на пиянска свада прилича случая..Та и аз селската ще го кажа -те сигурно са били пияни,за да го пребият така.Това не е адекватна реакция,на адекватни полицаи.
селянин публикува:
07 Септември 2019 | 10:29
Всички скачат на полицаите,а защо са го били,явно е псувал,ругал,обиждал,заплашвал...и какво ли още не,а полицията е трябвало да го черпи с баница ли?На такива като ТОЗИ индивид ,само кютек!
до Юмеров публикува:
07 Септември 2019 | 10:04
Юмеров, а ако шофьора биши твой човек кво щеше да направиш....щеше да си затвориш очичките и да забравиш за твоята болезнено важна чест за пореден път, нали....понеже това не е единствения, който кара в района употребил алкохол.И другото, което трябва да те напомня или воже би гопчуваш за първи път е, че ти аджаба си полицай и имаш правото само да го задържш и откараш в ареста.......в тази държава си има съответните органи,които налагат цивилизоани наказания, а не първобитни.И ти се имаш за прав и стоиш зад хипотезета, че би причинил ПТП...ами отиди в Сф и раздавай такова правосъдие тогава,та ще кажем да до честта било.Ами ако Мустафа беше твоето дете и някой си натискач полицай го беше пребил щото е бил в неадекватно състояние,пак ли щеше да се правиш на бранещия честта.И аз мога да ти кажа много хипотези,но не е въпроса до това, а до това че ти не си вполицейска държава и правата ти не са неограничени....айда ся като сте го пребили и вас да ви пребият ,защо трябва да ви съдят по нормалния ред,ако вървим по вашата логика.Ще се сетите,ама късно....уважавайте професията си и жителите на Белица....тя не ти е бащиния Емин,че да гониш който и да било от нея....моэеш да гониш хора само от дома си.Грозно поведение,грозно......а от вас трябва да вземат пример децата ви.
Бббб публикува:
07 Септември 2019 | 09:54
Полицая е длъжен да състави акт и да го заведе в полицията не да го бие това не са биячи това са хора на закона такива побоиници нямат място в полицията
Офф публикува:
07 Септември 2019 | 09:30
Този пиян боклук вместо да се скрие в дън земя от срам, той тръгнал да търси съжаление....!!!
Ani публикува:
07 Септември 2019 | 08:24
Abe hora tozi chovek e prebit do smart tova nesa policaii a ubici na patq no nali sa si kupili diplomite neznaq nishto pone edin pat da bqha procheli pravilnika van .....
Това истиналие публикува:
07 Септември 2019 | 04:15
Никъде в света го няма това полицаи да бие водача пил пил откараиго вав ареста и толко ти или в слусея сте вие съд и прокуратура ли правосъдие ли раздавате на пътя а свалете ониформите и толкос
Хим хъм публикува:
06 Септември 2019 | 23:56
Това е България човека пил,пил те са длъжни да му съставят акт за алкохол,но нямат право да го бият в този случай полицаиире са по пияни от него,а сега да си вади експертиза и да ви уволнят за улиганство.
До Шайгата публикува:
06 Септември 2019 | 23:53
Абдия Юмеров съм аз ! Честа в днешно време за съжаление е на изчезване! Жалко е когато хора като теб лъжат и се правят на мъже в интернет, а на живо сигурно ни поздравяват! Аз в кола не съм се заключвал и никога няма да стане! Думата чест до болка ми е позната и за разлика от интернет нинджи като теб я имам, и излизам с името си и го защитавам! А до колкото до случая: до тези, които защитавате самоубиеца зад волана друго щеше да говорите ако ,, въпросният " нарани ваши близки в ПТП.!!!
Наблюдател публикува:
06 Септември 2019 | 23:40
Замислете се ако някой такъв в това състояние нарани ваш близки при ПТП... тогава друга песен ще пеете! Когато си върши работата полицията са лоши, а когато не пък нищо не работят ... За съжаление народа е толкова пропаднал, че няма на къде повече! Защо никога не е имало проблем с нормални и редовни граждани ами само с пияници зад волана ?
Selqnin публикува:
06 Септември 2019 | 23:36
Браво на полицаите на такива боклуци само бой те от друго не разбират.Ако този пиян шофьор смачка близки на тия дето го защитавате защото тоя сигурно сее правил на маж е получилсиго е сега се оплака като п-а.
....... публикува:
06 Септември 2019 | 23:17
Evala na policaite ,taka mu se pada takiva kato nego ispobiha sumati nevini hora i deca
Косовала публикува:
06 Септември 2019 | 22:52
Браво на полицаите за постъпката тоя пиян селянин можеше да убие дете или друг шофьор на среща му. Сто процента тези рентгенови снимки и разни там медицински дето ги е вадил са взети по втория начин накратко казано платени са
Ali Kerpedena публикува:
06 Септември 2019 | 21:45
Мачкайте с вас съм!!! Евалла! Да изчистим България от такива пияндурници. И тези които недоволствате незабравяйте,че утре може срещу такъв глупак да кара вашето дете !
С.С публикува:
06 Септември 2019 | 21:24
ПОСТАРАЙ СЕ ДА НЕ СЕ ПОВТАРЯ ,г-н Реджебов. Защото всеки управляващ МПС в пияно състояние, няма нужда да го глобяват, / нашенеца от съвети, забележки, глоби не разбира /а да го пребиват и като куче, и като магаре, взети заедно. На полицаите орден за гражданска доблест и заслуга !! Силно желая и аз, ако карам автомобил пиян, да ме пребият до смърт - ако оживея - оживея . Поне няма да застрашавам живота на хората около мен. Точно това не го мислят пиандетата!! Защото се разбра, че в тази държава прокуратура и съд няма - поне полицията да си е на мястото !!! Какво от това, че имената им не Ви харесват - български граждани са всичките. И работата не е толкова проста, колкото я сервира битият. Имало е и приказки, и реплики, и дуплики и за това са го надупили.........
Дурхан публикува:
06 Септември 2019 | 21:05
Пишман ли си какъв си незнам ама доста те жегна коментара,явно си от обкръжението на пияните майстори а?Ела и легни да видиш какъв съм въздържател...ще се жалиш и ти ама от друго нещо после....!!!
belica публикува:
06 Септември 2019 | 20:39
полицаите, началника , все некой ви е виновен полицията тук е на ниво на които не му харесва да спазва закона ......... да си седи там на високо
Дъга маала публикува:
06 Септември 2019 | 19:42
Тоя с очилата и цуцуманския са дигнали главите ама това е от са прости
Solo публикува:
06 Септември 2019 | 19:27
Полицаят няма право да бие, провинението си е провинение...
Чорав помак публикува:
06 Септември 2019 | 18:51
Това очилато помаче е дигнало бая глава, ама че му еба матта, Асен и той... Че си ебете матта, ако!!!
Bohem публикува:
06 Септември 2019 | 18:10
Игнате, тия мохабети са ги казали двамата ММА бойци на пребития. Май си Исмъль, а не Игнат
Игнат публикува:
06 Септември 2019 | 17:40
Жалко за борческа Белица,много чаврета и пастрами се навъдиха-марш обратно в Чирек,там може да си караш пиян денонощно...
Djemile Aidar публикува:
06 Септември 2019 | 17:38
Нямат право да бият хората.!!!Ами ако почнат да ни бият при всяко нарушение,нали уж има закони?Това поведение е безобразно.Ценностите им са изчезнали.морал и уважение към народа няма!!!
Пишман Дурхан публикува:
06 Септември 2019 | 17:23
Дурхан,толко си запознат кво прави,че човек да се осъмни да не би да си лягаш вечер до пастрамата ....ако си жена хубаво,ама ако не си ....Ти сигурно си заклет въздържател
Винс публикува:
06 Септември 2019 | 17:18
Пияния да си понесе наказанието, полиците също. Това е престъпление от тези, които трябва да пазят реда.
Позор публикува:
06 Септември 2019 | 17:16
Полицайте в Разлог трябва всяка сутрин да ги тестват за алкохол и наркотици. Тогава няма да останат и 50% с униформи.
Дурхан публикува:
06 Септември 2019 | 17:10
Бабечкия не изтрезнева сека вечер е клабо ,от Якоруда до Белица незная дека са Пастрамите.Се се жали,спираа го бегаа оти бегаш бе пиянде?Жега на таквия пиянки!!!
Яшо публикува:
06 Септември 2019 | 17:08
Господа Полицаи, имате право да приложите сила, колкото да го арестувате. Закопчали дребния помак и бият. Ако беше мангал, щяхте ли да биете ? Подкосяват ви се краченцата стане ли въпрос за махалите.
експолицай публикува:
06 Септември 2019 | 16:50
Акулата...Еминчо или някой си... Ами не е нужно даже и да си спомня,щото следите от побоя са очевадни моето момче.....Да си мислил,като си удрял....То си купило пагончета и се самозабравило....то едно спасяване на животи на крачки преди дома му....ти да видиш..А не са помислили,че може да отнемат един живот....ама кои сте вие бе ......кои? Че да удряте и спасявате...спасили сте мушмули
Шайгата публикува:
06 Септември 2019 | 16:47
Тия рейнджъри от белица за какви се взеха бее дееба и мършите много отворени сте от там ама без униформа намажах те гащитете особено тоо цайсатия педерас имаше и един съмбисто лее ръгбисто лее да видите кее се заключова в колата и не иска да слезе оти е голем маж
Праведните публикува:
06 Септември 2019 | 16:44
Иванов.... вашето"ако" е огромно в случая,защото момчето не е убило никого, а в закона е посочен че всеки случай се разглежда според обстоятелствената обстановка, а в тези обстоятелства има пребит, само пребит, а съдът взема предвит обстоятелства, а не потенциални хипотези....А питам,(нали много обичате думата"ако")та ако сина ви,или брат ви беше потърпевщ пак ли така щяхте да говорите.....не мисля!!! ? Та нека полицайчетата си намерят нещо подходящо за тях и освбодят купените си места за съвестни хора и да си намерят нещо подходящо за тях.....я мутри, я тва което бяха преди рушфетските си длъжности......ама то в Белица всеки става квото иска, стига да има пари и връзки. В тази държава има закони и ако искаме нещо дахсе промени трябва да ги спазваме,а за служебните лица важи с още по-голява сила.И да не би някой от нас да не е грешил по някакъв начин...който не е да излезе и да каже, но трябва ли непременно да ни прибият, за да се поправим...ами защо има съд,прокуратура...дай направо полицаите да ни налагат едно хубаво.Дисциплинарно отсраняване,поради превишаване на правомощията и съд за вас господа.
Мюмюн публикува:
06 Септември 2019 | 16:36
Акула, неграмотен си и е явно, че си Юмерчо или Щайгата
Акулата публикува:
06 Септември 2019 | 16:33
Добре де, как изобщо си спомняш след 1.94 промила алкохол, къде и как са те (били) а не си спомняш какво си правил ти. Разкажи на хората какви си ги вършил.. Пиян боклук (убиец на пътя) следователно полицайте са спасили 1,2 живота и са предотвартили едно ПТП.. Браво момчета!
koko публикува:
06 Септември 2019 | 16:29
tozi iumerov ne mu e za parvi pat van ot sestemata sram za mvr
Ку-ку Бау публикува:
06 Септември 2019 | 16:25
Че е пиян до козирката -пиян е бил. Че е псул полицаите - псул ги е. Че е ял бой - ял е. Който не е ходил в Белица да отиде. Всички се познават поименно. За много неща полицаите си затварят очите, а някои, като началник участъка им направо проспиват цялата си служба. Всичко е на самотек. Дори и постъпили по ,,другия,, начин в системата може да бъдат обучени, но кой да им покаже. Нивото е под нулата. То в Белица кой знае какво ли се случва. И така ще си я караме до следващия случай и дай боже до пенсия.
Иванов публикува:
06 Септември 2019 | 16:12
Ако беше убил някой с колата си пак ли щеше да го защитавате...браво на полицаите,затвор за тоя алкохолик!
Праведните публикува:
06 Септември 2019 | 15:58
Всички сме много компетентни,а са малко от нас, тези ,които са прочели НК,ЗМВР и пр. А някой задава ли си въпроса, дали въпросните "полицайчета" не са били също под влияниието на алкохол,за да стигнат до там,че да пребият човек, от чиито данъци получават заплатите си?!!! Те полицаи или мутри са?! Че повечето хора в района знаят как се сдобиха с тези униформи.И да питам аз, като те са прави той не, защо не са го спряли на осветен участък,ами го спират в тъмното и издърпват зад контейнер,щото не е имало умисъл сигурно? А защо ли все още са на работа!? Ами то от престъпниците ли да ни е страх или от полицаите ?
Асан Тарзан публикува:
06 Септември 2019 | 15:43
Имам право на телесна неприкосновеност. Упражняването на сила спрямо мен може да става само в рамките на необходимото, слeд като полицаите са ме предупредили че ще я използват и то само ако оказвам съпротива на органите на реда и не се подчинявам на техни нареждания. Четете ги тия закони бе пуми.
... публикува:
06 Септември 2019 | 15:25
И двете страни са виновни. Пияния си е пиян, но каква съпротива може да ги окаже, че да яде толкова бой. Аман от некомпетентност
ЮЗУ публикува:
06 Септември 2019 | 15:18
Защо го съжалявате тоя пиян нещастник? А ако беше убил някой? 1.98 промила е равно на огромно количество изпит алкохол! Тази отрепка е потенциален убиец!
Chen публикува:
06 Септември 2019 | 15:11
Срамна работа системата е пълна с изроди
Акулата публикува:
06 Септември 2019 | 15:10
Добре си вършат работата момчетата, ти кой си, че не се подчиняваш на контролните органи ?! Малко ти е било .. Браво, момчета само така ще се вкара в ред държавата!
Мемет публикува:
06 Септември 2019 | 14:59
Както винаги българите са всичколози. Тези господа да отворят наредбите и да видят Как се действа при арест. Нямаш право да го биеш, след като е неутрализиран, ама Как да го знаете като сте вкарани с рушвет?
Браво публикува:
06 Септември 2019 | 14:55
Малко му е било.
Азазел публикува:
06 Септември 2019 | 14:53
Браво, господа! Хубаво ли ви е ? Мъже по над 90 кг. пребиват човек 50 кг. Мутри ще дойде и за вас Видов ден, айде сега минете към борсата селяни.
Мойра публикува:
06 Септември 2019 | 14:51
А дали съвсем без причина са удряли? Не е ли малко преиграно! С кое право пиян зад волана ,псувни и куп ругатни сега да излезем праведни ,а служителите на реда да са виновни,че изпълняват служебните си задължения.

Добавете Вашия коментар

TOP