Двама мъже са задържани във връзка с убийството на Орхан Изиров в Петрич

23 Януари 2015 | 07:57
1 коментара
Криминално

Двама криминално проявени мъже са задържани във връзка с убийството на бизнесмена Орхан Изиров, предаде „24 часа”. Той бе намерен мъртъв край пътя за петричкото с. Първомай преди 10 дни. Установи се, че е застрелян с няколко куршума, като фатален се оказал изстреляният в лицето. Съществуват съмнения, че оръжието е самоделно.

На разпит за привикани всички негови роднини и приятели, но те споделяли, че Изиров е затворен човек и не споделял с много хора живота си. Въпреки оскъдните данни, с които разполагат, криминалистите са стигнали до две лица, за които има съмнения, че са съпричастни към престъплението. До техните следи се стигнало след проверка на телефонните разговори, които Изиров е провел в последните минути преди да бъде убит. Двамата са задържани засега само за 24 часа.

Дознанието все още се води срещу неизвестен извършител и няма повдигнати обвинения, каза говорителят на окръжната прокуратура Весела Стоилова. От полицията също отказват информация по случая, с мотив, че още работят по събиране на доказателства.

Изиров, заедно с родителите си, бе собственик на къща за гости и заведение в с. Яворница. През 2013 г. е получил условна присъда от окръжния съд в Благоевград за разпространение на 300 грама хероин, примесен с други опиати.

Добавени коментари

lili публикува:
23 Януари 2015 | 21:30
от тази статия разбрах за какво става дума. Струма.ком са си чисто махленски писачи!

Добавете Вашия коментар

TOP