Двама македонски граждани пострадаха при зрелищна каскада край благоевградското село Зелен дол

17 Юни 2018 | 12:45
0 коментара
Общество

Двама македонски граждани пострадаха след зрелищна каскада на пътя ГКПП „Ст. Лисичково”-Благоевград заради пясък по пътното платно.

Пътният инцидент стана в 10.40 часа между село Зелен дол и кръговото - изход от ЛОТ-2 на магистрала „Струма”. Лекият автомобил „Смарт” с регистрация от град Прилеп, е шофиран от 55-годишен мъж. На излизане от десен завой лекият автомобил попада на участък с пясък и баластра, донесени от дъждовете през последните дни. Заради натисната от водача спирачка лекият автомобил става неуправляем, отклонява се надясно, преминава през циментираната и трапецовидна канавка, качва се по ската, обръща се по таван, връща се в канавката и след пълно превъртане „каца” на пътя, заставайки отново на колелата си.

С линейка двамата пострадали са транспортирани до МБАЛ-Благоевград, те са с рани по главите, с комоцио, оплакват се от болки в ръката и кръста. В момента им се правят изследвания.

Свидетел на автопроизшествието е движещ се след македонците водач на автомобил „Лада Нива”, с дете. Лекият автомобил на македонците е без покрив, задно стъкло и спукано предно в следствие преобръщането през таван. На място полиция регулира движението, което се извършва в едната лента. /БГНЕС

 

Добавете Вашия коментар

TOP