Два камиона в сблъсък край Черниче, пострадали - няма!

06 Март 2018 | 14:11
1 коментара
Криминално

Два камиона се удариха на Е-79 в района на Черниче, за щастие пострадали няма.

И двата камиона са се движили в посока Благоевград.

Инцидентът стана малко преди 14 часа. На място има полиция. Движението се регулира от полиция.

Вероятната причина за произшествието е неспазване на дистанция.

Малко след 13 часа днес, пък верижна катастрофа стана и край Благоевград, когато три коли се натресоха една в друга в района на полигона, на главен път Е-79.

По първоначална информация шофьорите , пътуващи в посока Симитли – Благоевград, не са спазили дистанцията и са се нанизали един в друг.

Добавени коментари

VICTORIA EMMANUEL публикува:
06 Март 2018 | 22:54
заем! заем! кредит!!!Търсите ли за почтен и акредитирани частен заем компания, която предоставя заеми за живота възможност.Ние предлагаме всички видове кредити в много бързо и лесен начин, лични заеми, кола заеми, ипотечни кредити, Студентски кредити, бизнес кредити, инвестиционни кредити, дълг консолидация и много повече.Са били отхвърлени от банки и други финансови институции?Имате ли нужда от консолидация заем или ипотека? Дао, не изглежда повече като ние сме тук, за да направи всичките си финансови проблеми е нещо от миналото.Ние да кредитира средства на лица и фирми, които се нуждаят от финансова помощ в размер на 2 %.Няма осигурителен номер се изисква и не кредитна проверка изисква, 100 % гарантирана.Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние предлагаме надеждни и поддържащо помощ и ние ще се радваме да ви предложим един заем.След това ни изпратете имейл на: ([email protected]) да кандидатстват за заем

Добавете Вашия коментар

TOP