Дупнишките авджии с най-точен мерник на турнир в Сандански

28 Март 2017 | 07:22
0 коментара
Общество

10-и международен турнир по ловна стрелба  скийт „Гълъб Петков“ се състоя в съботния ден на стрелбището в Сандански. Надстрелването се проведе за 10-а поредна година в местността Бели брег край Сандански в памет на покойния Гълъб Петков, един от най-активните ловци и състезатели по ловна стрелба и активен участник в изграждането на стрелбищния комплекс. В турнира взеха участие над 30 състезатели от Югозапада.

Победители отборно станаха Дупница, втори се класираха стрелците на Петрич, трето място остана за отбора от Благоевград.

С най-много отстреляни панички в индивидуалното класиране пръв се нареди Николай Кльонтов, втори е Тодор Тодоров от Дупница, а трети съгражданинът му Емил Люнджов. Специална грамота бе връчена на най-атрактивния състезател и борец ветеран Петър Катранджиев от Сандански.

Купи и грамоти на победителите връчиха зетят на покойния Г. Петков – Георги Ичконов – бивш председател на ЛРД – Петрич, председателят на ЛРД „Сокол-1920” Бисер Янков и бившият петрички депутат от южния град Митко Захов.

След награждаването всички вдигнаха тост за здраве в ресторанта на известен местен хотел, като си пожелаха успешна година.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP