Дядо Коледа дойде по-рано за плувците в Благоевград

17 Декември 2019 | 07:31
0 коментара
Спорт

В съботния ден се проведе традиционния турнир „Дядо Коледа“, на който участваха децата на ПК „Пирин“, ПК „Вихрен“ и ПК „Левски – 2014“. Състезанието беше открито от отбора по синхронно плуване, а специален гост на турнира беше участника в две олимпиади Венцислав Айдарски.

За радост на децата пристигна любимеца на всички Дядо Коледа. Той връчи грамоти и лакомства на най – малките участници. След това започна състезанието за по – големите деца. Много добре се представиха всички деца, които взеха участие в турнира. Най – добрите бяха наградени с медали, а всички получиха грамота за участие. Както всяка година Плувен клуб „Пирин“ проведе своята церемония по награждаване в различните категории на своите спортисти, която премина блестящо. Медалистите от Държавните първенства бяха наградени с финансови средства от г-н Георги Иванов, който е родител на бивш състезател на „Пирин“.

Председателят на плувен клуб „Пирин“ Валентина Атанасова поздрави всички за добрите резултати през 2019 и пожела още много успехи през идващата 2020г. На следващия ден отбора по синхронно плуване на ПК „Пирин“ проведе контролно, с което момичетата показаха колко много са напреднали през 2019г. След контролното децата и техните треньорки се поздравиха за доброто представяне и си пожелаха една още по – успешна 2020 година. През цялото това време в град Пловдив се провеждаше ПЛОП юноши и девойки старша възраст, където участваха Юлиан Новоселски и Борис Делистоянов, които представиха достойно плувен клуб „Пирин“. Пирин спорт

Добавете Вашия коментар

TOP